Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1049
Назва: Реакція на інтенсивність бульбоутворення сортів картоплі селекції Сумського НАУ
Інші назви: Реакция на интенсивность клубнеобразованием сортов картофеля селекции Сумского НАУ
Автори: Мойсеєнко, Михайло Петрович
Моисеенко, Михаил Петрович
Ключові слова: селекція картоплі
картоплярство
селекция картофеля
картофелеводство
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет агротехнологій та природокористування; наук. керівник Н. С. Кожушко
Короткий огляд (реферат): Картопля одна з провідних культур, яка за рахунок великих потенційних можливостей здатна забезпечувати високі та сталі врожаї. Але в несприятливих умовах вирощування потенційні можливості сорту можуть бути зведені нанівець. Тому до загальноприйнятих вимог до нових сортів картоплі додається ще і інтенсивність бульбоутворення, як фактор уникнення несприятливих погодних умов. В цьому зв'язку оцінка нових сортів і гібридів картоплі є своєчасною, а тематика дослідження - актуальною.
Опис: Картофель одна из ведущих культур, за счет больших потенциальных возможностей способна обеспечивать высокие и устойчивые урожаи. Но в неблагоприятных условиях выращивания потенциальные возможности сорта могут быть сведены на нет. Поэтому с общепринятыми требованиями к новым сортам картофеля добавляется еще и интенсивность клубнеобразованием, как фактор предотвращения неблагоприятных погодных условий. В этой связи оценка новых сортов и гибридов картофеля является своевременной, а тематика исследования - актуальной.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1049
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr033LO.pdf
  Restricted Access
1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.