Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПилипенко, Альона Юріївна-
dc.contributor.authorPylypenko, Alyona-
dc.date.accessioned2023-04-06T12:22:42Z-
dc.date.available2023-04-06T12:22:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту ; наук. керівник О. Г. Жмайловаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10504-
dc.descriptionQualification work is devoted to theoretical and practical issues of assessing the management of the process of product competitiveness and determining the directions of its increase at “Kobzarenko Plant” LLC. The content of the concept of "management of the process of competitiveness" is disclosed; the features of the methodology for assessing the competitiveness of products in the enterprises of the mechanical industry are highlighted. The directions of improving the management of the process of product competitiveness are substantiated; the factors of possible strengthening of product competitiveness are proposed; the factors of possible enhancement of product competitiveness are proposed and their impact on product improvement and the level of enterprise competitiveness is determined; generalization of the increase in the level of competitiveness of the products of “Kobzarenko Plant” LLC based on the implementation of an innovative project.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено теоретичним та практичним питанням оцінки управління процесом конкурентоспроможності продукції та визначенню напрямів її підвищення в ТОВ «Завод Кобзаренка». Розкрито зміст поняття «управління процесу конкурентоспроможності»; висвітлено особливості методики оцінки конкурентоспроможністю продукції в підприємствах механічної галузі. Здійснена оцінка об’єкта управління процесом конкурентоспроможності продукції; проведений аналіз зовнішнього середовища підприємства та оцінювання рівня управління процесом конкурентоспроможності його продукції за основними критеріями та показниками. Обґрунтовано напрямки удосконалення управління процесом конкурентоспроможності продукції; запропоновані фактори можливого підсилення конкурентоспроможності продукції та визначено їх вплив на покращення товару та рівень конкурентоспроможності підприємства; здійснено узагальнення підвищення рівня конкурентоспроможності продукції ТОВ «Завод Кобзаренка» на основі запровадження інноваційного проєкту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectуправління процесом конкурентоспроможностіuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectмеханічне підприємствоuk_UA
dc.subjectcompetitiveness process managementuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectmechanical enterpriseuk_UA
dc.titleУправління процесом підвищення конкурентоспроможності продукції механічного підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeManagement of the process of increasing the competitiveness of products of a mechanical enterprise brandinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пилипенко_А_Ю_Кваліфікаційна робота_2023.pdf
  Restricted Access
1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.