Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧередник, Богдан Юрійович-
dc.contributor.authorCherednyk, B. Yu.-
dc.date.accessioned2023-07-14T10:03:13Z-
dc.date.available2023-07-14T10:03:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту ; наук. керівник С. Г. Турчінаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10724-
dc.descriptionThe theoretical basis of professional development of personnel of food industry enterprises was investigated in the qualification work. As a result of summarizing the opinions of scientists and taking into account the specifics of the company's activity, it was established that the management of professional development of personnel is measures to change and improve the professional qualities of employees to achieve higher efficiency of the company's work. The paper provides an assessment of the economic indicators of the branch of JSC DPZKU "Krolevetskyi KHP" and revealed a significant deterioration of the main economic indicators. In 2022, the company received a loss in the amount of UAH 13,486,000. Among the shortcomings of the existing system of personnel development of JSC DPZKU "Krolevetsk KHP" can be noted: the existing traditional methods of personnel development are not effective enough, it does not have modern training and retraining programs; lack of intangible motivation; lack of personnel reserve of employees. To solve the identified problems, the following measures are proposed to improve the system of professional development: increase the number of seminars among managers and specialists; implement a distance learning system. It is proposed to create conditions at workplaces that contribute to the realization of professional and qualification potential, development of the career growth system.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні основи професійного розвитку персоналу підприємств харчової промисловості. У результаті узагальнення думок вчених та враховуючи специфіку діяльності підприємства встановлено, що управління професійним розвитком персоналу - це заходи щодо зміни та поліпшення професійних якостей співробітників для досягнення більш високої ефективності роботи підприємства. В роботі наведено оцінку економічних показників філії АТ ДПЗКУ «Кролевецький КХП» виявлено значне погіршення основних економічних показників. В 2022 році підприємство отримало збиток в розмірі 13486 тис. грн. Серед недоліків існуючої системи розвитку персоналу АТ ДПЗКУ «Кролевецький КХП» можна відзначити: існуючі традиційні методи розвитку персоналу недостатньо ефективні, не має сучасних програм підготовки, перепідготовки; відсутність нематеріальної мотивації; відсутність кадрового резерву працівників. Для вирішення виявлених проблем пропонуються наступні заходи щодо вдосконалення системи підвищення кваліфікації: збільшити кількість семінарів серед керівних працівників та фахівців; впровадити систему дистанційного навчання. Запропоновано створення на робочих місцях умов, що сприяють реалізації професійно-кваліфікаційного потенціалу, розвиток системи кар'єрного зростання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectпрофесійний розвитокuk_UA
dc.subjectкерівникuk_UA
dc.subjectpersonnel managementuk_UA
dc.subjectprofessional developmentuk_UA
dc.subjectmanageruk_UA
dc.titleВдосконалення системи професійного розвитку персоналу підприємства харчової промисловості закладіuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the system of professional development of the staff of the food industry enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота ЧЕРЕДНИК Б.Ю .pdf
  Restricted Access
1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.