Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрофімов, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorTrofimov, Dmytro Oleksandrovich-
dc.date.accessioned2024-02-05T09:19:51Z-
dc.date.available2024-02-05T09:19:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельовuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11577-
dc.descriptionPurpose: to analyze the manufacturing process of boiled and smoked pork products by two methods Subject of research: by-products, semi-carcasses of pigs and finished meat products from pork Research results: the paper analyzes two methods of manufacturing boiled and smoked pork products, substantiates the calculations of the product balance of the production of these products and the parameters of the main technological operations. Main conclusions and proposals: on the basis of research, the feasibility of introducing the second method of cooking boiled-smoked loins, briskets and rolls has been substantiated.uk_UA
dc.description.abstractМета: проаналізувати технологічний процес виготовлення варено-копчених виробів зі свинини за двох способів Предмет досліджень: субпродукти, напівтуші свиней та готові м’ясопродукти зі свинини; Результати досліджень: в роботі проаналізовано два способи виготовлення варено-копчених виробів зі свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій. Основні висновки й пропозиції: на підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження другого способу приготування варено-копчених корейок, грудинок та рулетів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectкопченняuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.subjectsmokinguk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва м’ясопродуктів зі свинини в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія»uk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of production of meat products from pork in the conditions of the meat processing enterprise Sumy Meat Company LLCuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Трофімов Дмитро Олександрович..pdf
  Restricted Access
1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.