Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трофімов, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Trofimov, Dmytro Oleksandrovich | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-05T09:19:51Z | - |
dc.date.available | 2024-02-05T09:19:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11577 | - |
dc.description | Purpose: to analyze the manufacturing process of boiled and smoked pork products by two methods Subject of research: by-products, semi-carcasses of pigs and finished meat products from pork Research results: the paper analyzes two methods of manufacturing boiled and smoked pork products, substantiates the calculations of the product balance of the production of these products and the parameters of the main technological operations. Main conclusions and proposals: on the basis of research, the feasibility of introducing the second method of cooking boiled-smoked loins, briskets and rolls has been substantiated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета: проаналізувати технологічний процес виготовлення варено-копчених виробів зі свинини за двох способів Предмет досліджень: субпродукти, напівтуші свиней та готові м’ясопродукти зі свинини; Результати досліджень: в роботі проаналізовано два способи виготовлення варено-копчених виробів зі свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій. Основні висновки й пропозиції: на підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження другого способу приготування варено-копчених корейок, грудинок та рулетів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | копчення | uk_UA |
dc.subject | heat treatment | uk_UA |
dc.subject | sausage products | uk_UA |
dc.subject | smoking | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва м’ясопродуктів зі свинини в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія» | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology of production of meat products from pork in the conditions of the meat processing enterprise Sumy Meat Company LLC | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Трофімов Дмитро Олександрович..pdf Restricted Access | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.