Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкименко, Є. В.-
dc.contributor.authorYakymenko, E. V.-
dc.date.accessioned2024-02-08T12:22:54Z-
dc.date.available2024-02-08T12:22:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. В. Вечоркаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11627-
dc.descriptionThe milk productivity of Holstein cows of Plemzavod Mykhailivka PJSC was analyzed: yield, milk fat content (in %), milk protein content (in %), fat content (kg), protein content (kg) according to the indicators of the first, second, third, highest and best lactation; characterized the genealogical structure of the herd; evaluated cows according to their exterior type; analyzed the indicators of growth and development of repair young.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізували молочну продуктивність корів голштинської породи ПАТ «Племзавод «Михайлівка»: надій, жирність молока (у %), білковомолочність (у %), вміст жиру (кг), вміст білка (кг) за показниками першої, другої, третьої, вищої та кращої лактації; охарактеризували генеалогічну структуру стада; провели оцінку корів за ектер’єрним типом; проаналізували показники росту та розвитку ремонтного молодняка.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectкорови голштинської породиuk_UA
dc.subjectгенеалогічна структура стадаuk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectHolstein cowsuk_UA
dc.subjectgenealogical herd structureuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.titleШляхи поліпшення селекційних ознак корів голштинської породи ПАТ «Племзавод «Михайлівка» Сумської областіuk_UA
dc.title.alternativeWays to improve breeding traits of Holstein cows PJSC Plemzavod Mykhailivka of Sumy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якименко Є.В..pdf
  Restricted Access
2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.