Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимошенко, Лілія Сергіївна-
dc.contributor.authorTymoshenko, Liliya Sergiyvna-
dc.date.accessioned2024-07-11T05:45:17Z-
dc.date.available2024-07-11T05:45:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту ; наук. керівник Л. О. Дашутінаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11911-
dc.descriptionCompetitiveness management is one of the key elements of the company's functioning. In the qualification work, the management of the competitiveness of the company's products, its essence and features, and ways of increasing efficiency were investigated. Modern enterprises operate in an environment of high competition, which requires constant improvement of products and management processes. Product competitiveness management is a key factor that determines market success. Effective competitiveness management allows businesses to adapt to change, meet consumer needs, and achieve long-term success. In today's conditions, the question of competitiveness becomes key for the survival and development of any enterprise, regardless of its size or industry. The purpose of the qualification work is the development and justification of measures to improve management and increase the level of competitiveness of the company's products. In the course of the research, the theory and research methods are based on the general scientific method and scientific research of domestic and foreign scientists who investigate the issue of the competitiveness of the company's products. The following research methods are used in the qualification work: Historical analysis and synthesis, theoretical aspects of product competitiveness are considered. Economic-mathematical modeling and system analysis - to substantiate proposals for increasing the competitiveness of the company's products. The submitted qualification work presents the theoretical and methodological foundations of ensuring the competitiveness of the enterprise, considers the practical aspects of the study of the competitiveness of the enterprise and its products, presents ways of increasing the competitiveness of the enterprise's products.uk_UA
dc.description.abstractУправління конкурентоспроможністю є однією з ключових елементів функціонування компанії. В кваліфікаційній роботі досліджено управління конкурентоспроможністю продукції підприємства, її сутність та особливості, та шляхи підвищення ефективності. Сучасні підприємства функціонують у середовищі високої конкуренції, що вимагає постійного вдосконалення продукції і процесів управління. Управління конкурентоспроможністю продукції є ключовим чинником, що визначає успіх на ринку. Ефективне управління конкурентоспроможністю дозволяє підприємствам адаптуватися до змін, задовольняти потреби споживачів і досягати довгострокового успіху. У сучасних умовах питання конкурентоспроможності стає ключовим для виживання і розвитку будь-якого підприємства, незалежно від його розміру чи галузі. Метою кваліфікаційної роботи є розробка та обґрунтування заходів щодо вдосконалення управління та підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства. У ході дослідження теорія та методи дослідження базуються на загальнонауковому методі та наукових дослідженнях вітчизняних і зарубіжних учених, які досліджують питання конкурентоспроможності продукції підприємства. В кваліфікаційній роботі використовуються такі методи дослідження: Історичний аналіз та синтез, розглянуті теоретичні аспекти конкурентоспроможності продукції. Економіко-математичне моделювання та системний аналіз - для обґрунтування пропозицій щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємства, проаналізовано практичні аспекти вивчення конкурентоспроможності компанії та її продукції, а також запропоновано шляхи покращення конкурентоспроможності продукції на підприємстві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю продукції на підприємствіuk_UA
dc.title.alternativeManagement of the competitiveness of products at the enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Тимошенко_Л_ля.pdf
  Restricted Access
1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.