Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12220
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, В. Я.-
dc.contributor.authorПовод, М. Г.-
dc.contributor.authorШпетний, М. Б.-
dc.contributor.authorНечмілов, В. М.-
dc.contributor.authorЛихач, А. В.-
dc.contributor.authorМихалко, О. Г.-
dc.contributor.authorБаркарь, Є. В.-
dc.contributor.authorЛеньков, Л. Г.-
dc.contributor.authorКучер, О. О.-
dc.contributor.authorLykhach, V. Ya.-
dc.contributor.authorPovod, M. G.-
dc.contributor.authorShpetny, M. B.-
dc.contributor.authorNechmilov, V. M.-
dc.contributor.authorLykhach, A. V.-
dc.contributor.authorMikhalko, O. G.-
dc.contributor.authorBarkar, E. V.-
dc.contributor.authorLenkov, L. G.-
dc.contributor.authorKucher, O. О.-
dc.date.accessioned2024-08-19T11:07:25Z-
dc.date.available2024-08-19T11:07:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОптимізація технологічних рішень утримання і годівлі свиней в умовах промислової технології : монографія [Електронний ресурс] / В. Я. Лихач, М. Г. Повод, М. Б. Шпетний [та ін.]. – Київ, 2023. – 518 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12220-
dc.descriptionThe monograph presents ways to increase the productivity of pigs of various production groups by optimizing technological solutions for maintenance and feeding in the conditions of industrial technology in the pig industry. The monograph is designed for higher education holders of the educational and scientific degree "Doctor of Philosophy" specialty 204 - Technology of production and processing of animal husbandry products, managers and specialists of pork production enterprises, teachers, scientific employees.uk_UA
dc.description.abstractУ монографії представлено шляхи підвищення продуктивності свиней різних виробничих груп за оптимізації технологічних рішень утримання та годівлі в умовах промислової технології галузі свинарства. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтічкаuk_UA
dc.subjectтривалість попередньої лактаціїuk_UA
dc.subjectвагітністьuk_UA
dc.subjectoestrusuk_UA
dc.subjectdurations of previous lactationuk_UA
dc.subjectpregnancyuk_UA
dc.titleОптимізація технологічних рішень утримання і годівлі свиней в умовах промислової технологіїuk_UA
dc.title.alternativeOptimization of technological solutions for keeping and feeding pigs in the conditions of industrial technologyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.