Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12335
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПушкар, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorPushkar, D. V.-
dc.date.accessioned2024-09-18T11:35:40Z-
dc.date.available2024-09-18T11:35:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування ; наук. керівник О. М. Тихоноваuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12335-
dc.descriptionThe thesis is presented on 50 pages of computer text with applications. Illustrated with 6 tables and 3 figures. It consists of an introduction, 4 chapters, conclusions and proposals, a list of references. The purpose of the work: to establish the ecological features of the growth, development and productivity of winter wheat varieties of different varieties, to investigate the size of the crop and its structural elements, to give an agroecological assessment of the productivity of wheat varieties in the conditions of an experimental farm. Morphometric, statistical, and analytical research methods were used in the work. For the first time, winter wheat varieties Patras and Etana were researched and analyzed under the conditions of Urozhai LLC, depending on the timing of sowing, a comparative analysis was conducted and the variety most adapted to the natural and climatic conditions of the Cherkasy district of the Cherkasy region and agro-ecological conditions of the farm was determined. Field experiments were conducted according to the prescribed scheme. Phenological observations and accounting of the parameters of the vegetative and generative spheres of the researched wheat varieties made it possible to draw conclusions about the development of culture in the conditions of the farm. The results of the work can be used in production.uk_UA
dc.description.abstractДипломна робота викладена на 50 сторінках комп’ютерного тексту з додатками. Проілюстрована 6 таблицями та 3 рисунками. Складається зі вступу, 4 розділів, висновків і пропозицій, списку літератури. Мета роботи: встановити екологічні особливості росту, розвитку і продуктивності сортів пшениці озимої різних сортів, дослідити розмір врожаю та його структурних елементів, дати агроекологічну оцінку продуктивності сортів пшениці в умовах дослідного господарства. В роботі застосовували морфометричні, статистичні, аналітичні методи дослідження. Вперше були досліджені і проаналізовані сорти пшениці озимої Патрас та Етана в умовах ТОВ «Урожай» в залежності від термінів посіву, проведено порівняльний аналіз та визначений сорт найбільш пристосований до природно-кліматичних умов Черкаського району Черкаської області та агроекологічних умов господарства. Польові досліди були проведені за передбаченою схемою. Фенологічні спостереження та облік параметрів вегетативної і генеративної сфер досліджуваних сортів пшениці дали змогу зробити висновки, щодо розвитку культури в умовах господарства. Peзультaти роботи мoжуть бути викopиcтaнi у виpoбництвi.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectTriticum aestivum L.uk_UA
dc.subjectагроекологічні умовиuk_UA
dc.subjectпродуктивність сортів пшениці озимоїuk_UA
dc.subjectTriticum aestivum L.uk_UA
dc.subjectagroecological conditionsuk_UA
dc.subjectproductivity of soybean varietiesuk_UA
dc.titleЕкологічні фактори впливу на формування врожаю пшениці озимої в умовах ТОВ «Урожай» Черкаського району Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeEnvironmental factors influencing the formation of winter wheat harvest in the conditions of LLC «Urozhai» of the Cherkasy district of the Cherkasy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Д.В..pdf
  Restricted Access
654,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.