Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zhang, Meiyan | - |
dc.contributor.author | Чжанг, Мейянь | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T07:17:24Z | - |
dc.date.available | 2024-10-08T07:17:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Faculty of Economics and Management ; of science manager T. Kharchenko | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12554 | - |
dc.description | Серед усіх компаній галузь громадського харчування є типовою трудомісткою галуззю з поганими робочими умовами та високою інтенсивністю в цілому. Порівняно з іншими галузями, рівень заробітної плати, соціальні виплати та соціальний статус працівників у сфері громадського харчування відносно низькі, а висока плинність персоналу та швидка плинність працівників стали важливими галузевими характеристиками галузі громадського харчування. Велика плинність персоналу не тільки збільшить тиск на роботу в компанії та спричинить труднощі з керівництвом, але також призведе до збільшення витрат, зниження продуктивності та якості обслуговування, що вплине на кількість клієнтів і призведе до зниження доходу, що серйозно обмежує розвиток компанії. Таким чином, приділяючи увагу ефективній мотивації працівників, створюючи та впроваджуючи ефективні програми мотивації та вдосконалюючи стимули працівників, можна ефективно зменшити втрати праці, таким чином досягаючи мети контролю над витратами на людські ресурси та подальшого підвищення економічної ефективності у відносному вираженні. Основним елементом розвитку кейтерингової компанії є сервіс, якого можна досягти лише за рахунок зниження плинності кадрів, підвищення рівня задоволеності та ентузіазму працівників, підвищення мотивації до роботи. Таким чином, поєднуючи загальну мету компанії з особистою метою співробітників, ми можемо досягти безпрограшної ситуації з точки зору підвищення конкурентоспроможності компанії та покращення особистих здібностей співробітників шляхом надання цільових стимулів співробітникам як в матеріальному, так і в духовному аспектах. Загалом актуальним є вивчення механізму стимулювання підприємств громадського харчування та вдосконалення системи стимулювання персоналу. Впроваджуючи науковий та обґрунтований план стимулювання персоналу, це може допомогти реалізувати єдність персоналу та цілей розвитку компанії, певною мірою активізувати попит на персонал, максимізувати зусилля персоналу та влити нову енергію в покращення умов бізнесу компанії, шляхом скорочення персоналу. Зменшуючи плинність цієї компанії та підвищуючи ефективність співробітників, це сприяє довгостроковому стабільному розвитку компанії та досягає мети спільного розвитку компанії та співробітників, щоб компанія могла завоювати сильнішу конкурентну позицію в ринковій економіці. | uk_UA |
dc.description.abstract | Among all company, the catering industry is a typical labor-intensive industry with poor working environment and high intensity in general. Compared with other industries, the wage level, welfare benefits and social status of employees in the catering industry are relatively low, and the high staff turnover rate and fast turnover of employees have become significant industry characteristics of the catering industry. A large number of staff turnover will not only increase the recruitment pressure of company and bring difficulties to management, but also lead to increased costs, lower productivity and service quality, thus affecting the number of customers and leading to lower revenue, which seriously restricts the development of the company. Therefore, paying attention to the effective motivation of employees, establishing, and implementing effective motivation programs, and improving employee incentives can effectively reduce labor losses, thus achieving the purpose of controlling human resources costs and further improving economic efficiency in relative terms. The core element of catering company development is service, which can only be achieved by reducing turnover rate, improving employee satisfaction and enthusiasm, and increasing work motivation. Therefore, by combining the overall goal of the company with the personal goal of the employees, we can achieve a win-win situation in terms of enhancing the competitiveness of the company and improving the personal ability of the employees by providing targeted incentives to the employees in both material and spiritual aspects. In general, it is important to study the incentive mechanism of catering industry and improve the staff incentive management. By implementing a scientific and reasonable staff incentive plan, it can help realize the unity of staff and company development goals, activate the staff demand to a certain extent, maximize the staff's efforts, and inject new energy into the improvement of the company's business condition, by reducing the staff By reducing the turnover rate of this company and improving the efficiency of the employees, it promotes the long-term stable development of the company and achieves the purpose of common development of the company and the employees, so that the company can win a stronger competitive position in the market economy. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | Catering Chains | uk_UA |
dc.subject | Employee Motivation | uk_UA |
dc.subject | Incentives | uk_UA |
dc.subject | мережі громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | мотивація співробітників | uk_UA |
dc.subject | стимулювання | uk_UA |
dc.title | Improvement of employee incentive management | uk_UA |
dc.title.alternative | Удосконалення системи стимулювання працівників | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Економіки та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhang Meiyan_ADM.pdf Restricted Access | 875,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.