Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1264
Назва: Житловий будинок каскадного типу в м. Суми на 64 квартири
Інші назви: Жилой дом каскадного типа в г. Сумы на 64 квартиры
Автори: Котляр, Євген Павлович
Котляр, Евгений Павлович
Ключові слова: житлове будівництво
організація будівництва
будівельні розрахунки
жилищное строительство
организация строительства
строительные расчеты
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет промислового і цивільного будівництва; наук. керівник В. С. Гвоздь
Короткий огляд (реферат): Проблема забезпечення населення житлом - одна з найгостріших соціально-економічних проблем в Україні. Середня забезпеченість населення житлом становить 20,1 кв. метра загальної площі на одну особу, що в 2 рази менше, ніж у розвинених країнах світу. Істотні зміни відбулися у структурі введеного в експлуатацію житла та джерелах фінансування його будівництва. Частка житлового будівництва за рахунок коштів населення досягла майже 67 відсотків його загального обсягу. Наша країна має потребу у функціонуванні цивілізованого ринку житла та підвищені можливостей населення реалізувати право на житло. Тому в даним час актуальним питанням є будівництво житлових будинків, що відповідають сучасним вимогам (поліпшення планування, підвищене теплозбереження, сучасні системи опалення, вентиляції, водопроводу та каналізації) за доступну ціну.
Опис: Проблема обеспечения населения жильем - одна из острейших социально-экономических проблем в Украине. Средняя обеспеченность населения жильем составляет 20,1 кв. метра общей площади на одного человека, что в 2 раза меньше, чем в развитых странах мира. Существенные изменения произошли в структуре введенного в эксплуатацию жилья и источниках финансирования его строительства. Доля жилищного строительства за счет средств населения достигла почти 67 процентов его общего объема. Наша страна нуждается в функционировании цивилизованного рынка жилья и повышенные возможностей населения реализовать право на жилье. Поэтому в данным время актуальным вопросом является строительство жилых домов, отвечающих современным требованиям (улучшение планирования, повышенное теплосбережение, современные системы отопления, вентиляции, водопровода и канализации) по доступной цене.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1264
Розташовується у зібраннях:Промислового та цивільного будівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Котляр.pdf
  Restricted Access
4,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.