Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1267
Назва: Плівкова теплиця площею 1 га з оригінальним конструктивним рішенням у м. Суми
Інші назви: Пленочная теплица площадью 1 га с оригинальным конструктивным решением в г. Сумы
Автори: Масюк, Катерина Анатоліївна
Масюк, Екатерина Анатольевна
Ключові слова: проектування теплиці
організація і технологія будівництва
проектирование теплицы
организация и технология строительства
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет промислового і цивільного будівництва; наук. керівник С. В. Паустовський
Короткий огляд (реферат): Дуже важливою проблемою для сучасної України є відродження сільськогосподарського виробництва, як взагалі, так і зокрема в забезпеченні населення продуктами овочівництва та городництва місцевого виробництва. Не менш важливе значення має також забезпечення приватних садівників та городників, якими зараз є більша частина населення, елітною розсадою овочів. Цією продукцією, в достатній мірі, можуть забезпечити населення спеціалізовані господарства, які базуються на наукових розробках і сучасних технологіях, мають необхідну технічну базу і спеціальні будівлі-теплиці, парники і т. ін. Одним із таких господарств на Сумщині являється тепличний комплекс, проектну документацію до якого розробив Проектний Інститут Споруд Штучного Клімату в м. Бровари. Він спеціалізується на вирощуванні овочів і розсади, в основному у плівкових теплицях. За цим проектом вже побудовано 5га теплиць, але частина ще не будувалася. Ця робота передбачає проектування теплиці площею 1 га на відведеній для цього ділянці. Конструктивна схема теплиці містить оригінальні технічні рішення, які прийняті для полегшення будівництва та процесу догляду за насадженнями.
Опис: Очень важной проблемой для современной Украины является возрождение сельскохозяйственного производства, как вообще, так и в частности в обеспечении населения продуктами овощеводства и огородничества местного производства. Не менее важное значение имеет также обеспечение частных садоводов и огородников, которыми сейчас большая часть населения, элитной рассадой овощей. Этой продукцией, в достаточной степени, могут обеспечить население специализированные хозяйства, основанные на научных разработках и современных технологиях, имеющие необходимую техническую базу и специальные здания-теплицы, парники и т.д. Одним из таких хозяйств на Сумщине является тепличный комплекс, проектную документацию к которому разработал Проектный Институт Сооружений Искусственного Климата в г. Бровары. Он специализируется на выращивании овощей и рассады, в основном в пленочных теплицах. По этому проекту уже построено 5га теплиц, но часть еще не строилась. Эта работа предусматривает проектирование теплицы площадью 1 га на отведенном для этого участке. Конструктивная схема теплицы содержит оригинальные технические решения, которые приняты для облегчения строительства и процесса ухода за насаждениями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1267
Розташовується у зібраннях:Промислового та цивільного будівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
масюк.pdf
  Restricted Access
384,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.