Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1268
Назва: Реконструкція офісної будівлі за адресою вулиця Петропавлівська, 86 в місті Суми
Інші назви: Реконструкция офисного здания по адресу улица Петропавловская, 86 в городе Сумы
Автори: Марченко, Іван Миколайович
Марченко, Иван Николаевич
Ключові слова: реконструкція будівель
організація будівництва
будівельно-монтажні роботи
реконструкция зданий
организация строительства
строительно-монтажные работы
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет промислового і цивільного будівництва; наук. керівник В. П. Кожушко
Короткий огляд (реферат): Важливим аспектом розвитку будівництва являється реконструкція будівель, так як на даний час значна частина населення міст України проживає в багатоквартирних будинках, побудованих у період, коли необгрунтовано низькі ціни на енергоносії поєднувались з вимогами прискорення будівельних робіт, зменшення вартості, скорочення матеріалоємності та трудомісткості будівництва, що привело до того, що більшість будівель характеризується дуже низьким рівнем теплозахисту, а відповідно - високими витратами тепла на підтримання необхідних параметрів мікроклімату. Будівлі, які ми маємо на даний час знаходяться в доброму технічному стані, але не відповідають всім сучасним нормам. Після проведення відповідних робіт при реконструкції, будівля отримає сучасний вид та відповідатиме всім нормам енергозбереження та планування, які діють на території України.
Опис: Важным аспектом развития строительства является реконструкция зданий, так как в настоящее время значительная часть населения городов Украины проживает в многоквартирных домах, построенных в период, когда необоснованно низкие цены на энергоносители сочетались с требованиями ускорения строительных работ, уменьшение стоимости, сокращение материалоемкости и трудоемкости строительства, привело к тому, что большинство зданий характеризуется очень низким уровнем теплозащиты, а соответственно - высокими затратами тепла на поддержание необходимых параметров микроклимата. Здания, которые мы имеем в настоящее время находятся в хорошем техническом состоянии, но не отвечают всем современным нормам. После проведения соответствующих работ при реконструкции, здание получит современный вид и будет отвечать всем нормам энергосбережения и планирования, которые действуют на территории Украины.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1268
Розташовується у зібраннях:Промислового та цивільного будівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
марченко.pdf
  Restricted Access
8,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.