Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1270
Назва: Цех брикетованих кормiв потужнiстю 1,5 тон за годину в м. Шостка
Інші назви: Цех брикетированных кормов мощностью 1,5 тонн в час в г. Шостка
Автори: Сагун, Володимир Анатолiйович
Сагун, Владимир Анатольевич
Ключові слова: промислове будівництво
економіка будівництва
промышленное строительство
экономика строительства
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет промислового і цивільного будівництва; наук. керівник І. А. Височин
Короткий огляд (реферат): В наш час дуже гострою проблемою є питання відновлення скотарства в державних масштабах. Для зниження витрат на утримання скота необхідно максимально здешевити корми та зменшити людські витрати на будівництво об’єктів скотарства. В дипломному проекті розкривається шлях рішення питання здешевлення виробництва кормів для скота та зниження витрат на будівництво і експлуатацію будівлі цеху. За рахунок використання місцевої сировини, розширення асортименту, збільшення продуктивності, зниження енерговитрат та збільшення автоматизованості виробництва досягається зниження собівартості продукції.
Опис: В наше время очень острой проблемой является вопрос восстановления скотоводства в государственных масштабах. Для снижения затрат на содержание скота необходимо максимально удешевить корма и уменьшить человеческие затраты на строительство объектов животноводства. В дипломном проекте раскрывается путь решения вопроса удешевления производства кормов для скота и снижение затрат на строительство и эксплуатацию здания цеха. За счет использования местного сырья, расширение ассортимента, увеличение производительности, снижение энергозатрат и увеличение автоматизированности производства достигается снижение себестоимости продукции.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1270
Розташовується у зібраннях:Промислового та цивільного будівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сагун.pdf
  Restricted Access
1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.