Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12845
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовікова, Анна Віталіївна-
dc.contributor.authorNovikova, Anna Vitalyivna-
dc.date.accessioned2024-12-18T12:48:04Z-
dc.date.available2024-12-18T12:48:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування ; наук. керівник В. П. Онопрієнкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12845-
dc.descriptionThe study comprehensively examines the theoretical foundations of rural and green tourism and analyzes domestic and European experience of its functioning. Rural tourism is presented as a specific tourist direction implemented in rural environments through a combination of economic, socio-cultural, and natural spaces that provide tourists with comprehensive recreation and comfortable stay. A thorough analysis of the resource potential of rural areas in the northern Sumy region for tourism industry development has been conducted, and the functional characteristics of rural and green tourism estates have been investigated. A complex of problematic aspects requiring immediate resolution for effective tourism product promotion in the region has been identified. Using the example of the "Kozak Sich" estate, the absence of a clear marketing strategy and the presence of systemic deficiencies have been demonstrated. Based on a careful study of European and Ukrainian practices, practical recommendations for modernizing tourist facilities in the post-war period have been proposed.uk_UA
dc.description.abstractУ дослідженні комплексно розглянуто теоретичні засади сільського та зеленого туризму та проаналізовано вітчизняний і європейський досвід його функціонування. Сільський туризм представлено як специфічний туристичний напрямок, що реалізується в сільському середовищі через поєднання господарських, соціокультурних та природних просторів, які забезпечують туристам повноцінний відпочинок і комфортне перебування. Проведено ґрунтовний аналіз ресурсного потенціалу сільської місцевості півночі Сумщини для розвитку туристичної галузі, досліджено функціональні особливості садиб сільського та зеленого туризму. Виявлено комплекс проблемних аспектів, що потребують негайного вирішення для ефективного просування туристичного продукту в регіоні. На прикладі садиби «Козацька Січ» продемонстровано відсутність чіткої маркетингової стратегії та наявність системних недоліків. На підставі ретельного вивчення європейських та українських практик запропоновано практичні рекомендації з модернізації туристичних об'єктів у післявоєнний період.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectсільський та зелений туризмuk_UA
dc.subjectмодернізаціяuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectrural and green tourismuk_UA
dc.subjectmodernizationuk_UA
dc.titleСільський та зелений туризм як перспективні напрями розвитку півночі Сумщиниuk_UA
dc.title.alternativeRural and Green Tourism as Promising Directions for the Development of Northern Sumy Regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська кваліфікаційна робота Новікової Анни Валеріївни.pdf
  Restricted Access
4,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.