Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1309
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТаценко, О. В.-
dc.contributor.authorТаценко, А. В.-
dc.contributor.authorTatsenko, A. V.-
dc.date.accessioned2013-08-21T12:56:09Z-
dc.date.available2013-08-21T12:56:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТаценко О. В. Дослідження показників властивостей грунту в різних видах обробітку під цукрові буряки [Електронний ресурс] / О. В. Таценко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип.6(24). – С. 92-95.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1309-
dc.descriptionThe review of features and types of treatment of soil is carried for sugar beet. The study of the change in hardness of the soil in different types of processing and modeling of mathematical relationships of change.uk_UK
dc.description.abstractЗдійснено огляд особливостей і видів обробітку ґрунту під цукрові буряки. Проведено дослідження зміни твердості грунту в різних видах обробітку та моделювання математичних залежностей її зміни. Осуществлен обзор особенностей и видов обработки почвы под сахарную свеклу. Проведено исследование изменения твердости почвы в различных видах обработки и моделирование математических зависимостей ее изменения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмашиновикористання в рослинництвіuk_UK
dc.subjectтвердість грунтуuk_UK
dc.subjectмашиноиспользование в растениеводствеuk_UK
dc.subjectтвердость почвыuk_UK
dc.titleДослідження показників властивостей грунту в різних видах обробітку під цукрові бурякиuk_UK
dc.title.alternativeИсследование показателей свойств почвы в различных видах обработки под сахарную свеклуuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf3,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.