Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13295
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖукова, Марина Олексіївна-
dc.contributor.authorZhukova, Marina Oleksiivna-
dc.date.accessioned2025-01-29T12:13:32Z-
dc.date.available2025-01-29T12:13:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. І. Шкуркоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13295-
dc.descriptionThe object of the study: chickens raised in the conditions of the farm "NATON" of the Sumy region, and various types of feed and additives used in feeding. The purpose of the study: to determine the optimal indicators of feed quality and their impact on the productive characteristics of chickens, as well as to assess the economic efficiency of using high-quality feed. Research methods: the paper uses methods of analysing the physicochemical properties of feed, assessing the productivity of chickens by the main indicators ( egg production, live weight gain, egg quality), comparative analysis of economic indicators and statistical data processing to identify interdependencies. The qualification work contains results that can be used in farms to increase the efficiency of poultry farming and improve chicken feeding methods.uk_UA
dc.description.abstractАктуальність дослідження полягає у необхідності забезпечення збалансованого та економічно ефективного годівлі для підвищення продуктивних показників курей. Це є важливим для фермерських господарств, що прагнуть до підвищення економічної ефективності. Об’єкт дослідження: кури, що вирощуються в умовах фермерського господарства «НАТОН» Сумської області, та різні види кормів і добавок, що використовуються у годівлі. Мета дослідження: визначити оптимальні показники якості кормів та їхній вплив на продуктивні характеристики курей, а також оцінити економічну ефективність застосування високоякісних кормів. Методи дослідження: у роботі використані методи аналізу фізико-хімічних властивостей кормів, оцінка продуктивності курей за основними показниками (несучість, приріст живої ваги, якість яєць), порівняльний аналіз економічних показників та статистична обробка даних для виявлення взаємозалежностей.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectкросuk_UA
dc.subjectкормова добавкаuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectcrossuk_UA
dc.subjectfeed supplementuk_UA
dc.titleЯкість кормів та її вплив на продуктивні якості курей в умовах ФГ "НАТОН" Сумської областіuk_UA
dc.title.alternativeThe quality of feed and its influence on productive qualities of chickens in the conditions of FG "NATON" of Sumy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Жукова.pdf
  Restricted Access
952,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.