Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13595
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозир, А. М.-
dc.contributor.authorKozyr, A. M.-
dc.date.accessioned2025-04-10T12:05:22Z-
dc.date.available2025-04-10T12:05:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІнженерно-технологічний факультет ; наук. керівник С. Л. Семірненкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13595-
dc.descriptionThe work analyzed the methods of haymaking and technical means for haymaking, considered the methods of stirring grass mass. Theoretical studies of the intensity of moisture loss from mowed grass were conducted. Studies were conducted on the influence of stirring time after mowing grass mass on moisture yield, and studies were conducted on determining protein losses after stirring grass mass at different times after mowing.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі було проведено аналіз способів заготівлі сінажу та технічних засобів для заготівлі сінажу, розглянуті способи ворушіння трав’яної маси. Проведені теоретичні дослідження інтенсивності втрачання вологи із скошеної трави. Проведені дослідження по впливу часу ворушіння після скошування трав’яної маси на вологовіддачу, та дослідження по визначенню втрат протеїну після ворушінні трав’яної маси в різні часи після скошуванні.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectтваринництвоuk_UA
dc.subjectтрав’яна масаuk_UA
dc.subjectсінажuk_UA
dc.subjectlivestockuk_UA
dc.subjectgrass massuk_UA
dc.subjecthayuk_UA
dc.titleПідвищена ефективність процесу заготівлі сінажу в умовах агропідприємств малих форм господарюванняuk_UA
dc.title.alternativeIncreased efficiency of the haylage harvesting process in small-scale agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інженерно-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
208_Козир_А.М._робота.pdf
  Restricted Access
2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.