Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorPrikhodko, M. F.-
dc.date.accessioned2013-10-14T12:52:26Z-
dc.date.available2013-10-14T12:52:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПриходько М. Ф. Сиропридатність молока корів української бурої молочної породи та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 178-180.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1360-
dc.descriptionInvestigated the quality of milk cows newly created Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breed; a comprehensive assessment of cheese suitability milk studied rocks. It is established, that the milk of the Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breedis cheese suitability; milk of animals Ukrainian brown milk breed will form a more dense clot in the manufacture of rennet cheeses, will be smaller losses of protein, fat and raw materials, and the output of cheese grow, and it will have a better structure, texture, pattern and other indicators; and for the production of cheese is the most suitable milk the cows Ukrainian brown milk breed.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено сиропридатність молока корів української бурої молочної та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної порід; проведена порівняльна оцінка сиропридатності молока досліджуваних порід. Встановлено, що молоко української бурої молочної породи та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи є сиропридатним; молоко тварин української бурої молочної породи утворюватиме щільніший згусток при виготовленні сичужних сирів, будуть менші втрати білка, жиру та сировини, а вихід сиру зросте, і він матиме кращу структуру, консистенцію, малюнок та інші показники; для виробництва сирів найбільш придатне молоко корів української бурої молочної породи. Исследовано сыропригодность молока коров вновь созданных украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород; проведена сравнительная оценка сиропригодности молока исследуемых пород. Установлено, что молоко украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород есть сыропригодным; молоко животных украинской бурой молочной породы будет образовывать более плотный сгусток при изготовлении сичужних сыров, будут меньшие потери белка, жира и сырья, а выход сыра вырастет, и он будет иметь лучшую структуру, консистенцию, рисунок и другие показатели; для производства сыров наиболее пригодное молоко коров украинской бурой молочной породы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсичужне зсіданняuk_UK
dc.subjectкоагуляціяuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectсичужное свертываниеuk_UK
dc.subjectкоагуляцияuk_UK
dc.subjectгелеобразованиеuk_UK
dc.subjectrennet coagulationuk_UK
dc.subjectcoagulationuk_UK
dc.subjectgel formationuk_UK
dc.titleСиропридатність молока корів української бурої молочної породи та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породиuk_UK
dc.title.alternativeСыропригодность молока коров украинской бурой молочной породы и сумского внутрипородного типа украинской черно-рябой молочной породыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44.pdf316,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.