Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1360
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Prikhodko, M. F. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-14T12:52:26Z | - |
dc.date.available | 2013-10-14T12:52:26Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Приходько М. Ф. Сиропридатність молока корів української бурої молочної породи та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 178-180. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1360 | - |
dc.description | Investigated the quality of milk cows newly created Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breed; a comprehensive assessment of cheese suitability milk studied rocks. It is established, that the milk of the Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breedis cheese suitability; milk of animals Ukrainian brown milk breed will form a more dense clot in the manufacture of rennet cheeses, will be smaller losses of protein, fat and raw materials, and the output of cheese grow, and it will have a better structure, texture, pattern and other indicators; and for the production of cheese is the most suitable milk the cows Ukrainian brown milk breed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено сиропридатність молока корів української бурої молочної та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної порід; проведена порівняльна оцінка сиропридатності молока досліджуваних порід. Встановлено, що молоко української бурої молочної породи та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи є сиропридатним; молоко тварин української бурої молочної породи утворюватиме щільніший згусток при виготовленні сичужних сирів, будуть менші втрати білка, жиру та сировини, а вихід сиру зросте, і він матиме кращу структуру, консистенцію, малюнок та інші показники; для виробництва сирів найбільш придатне молоко корів української бурої молочної породи. Исследовано сыропригодность молока коров вновь созданных украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород; проведена сравнительная оценка сиропригодности молока исследуемых пород. Установлено, что молоко украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород есть сыропригодным; молоко животных украинской бурой молочной породы будет образовывать более плотный сгусток при изготовлении сичужних сыров, будут меньшие потери белка, жира и сырья, а выход сыра вырастет, и он будет иметь лучшую структуру, консистенцию, рисунок и другие показатели; для производства сыров наиболее пригодное молоко коров украинской бурой молочной породы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | сичужне зсідання | uk_UK |
dc.subject | коагуляція | uk_UK |
dc.subject | гелеутворення | uk_UK |
dc.subject | сичужное свертывание | uk_UK |
dc.subject | коагуляция | uk_UK |
dc.subject | гелеобразование | uk_UK |
dc.subject | rennet coagulation | uk_UK |
dc.subject | coagulation | uk_UK |
dc.subject | gel formation | uk_UK |
dc.title | Сиропридатність молока корів української бурої молочної породи та сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи | uk_UK |
dc.title.alternative | Сыропригодность молока коров украинской бурой молочной породы и сумского внутрипородного типа украинской черно-рябой молочной породы | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
44.pdf | 316,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.