Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1364
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Опара, В. О. | - |
dc.contributor.author | Ладыка, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Опара, В. О. | - |
dc.contributor.author | Ladyka, L. M. | - |
dc.contributor.author | Opara, V. O. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-15T07:47:53Z | - |
dc.date.available | 2013-10-15T07:47:53Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ладика Л. М. Ріст і розвиток козликів української популяції молочних кіз при вирощуванні на м'ясо [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, В. О. Опара // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 212-219. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1364 | - |
dc.description | The established practice of growth, development and forming of the meat quality of goats and castrated-goats at their growing on meat products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Встановлено особливості росту, розвитку та формування м’ясних якостей у козликів та кас- тратів при їх вирощуванні на м'ясо. Установлены особенности роста, развития и формирования мясных качеств козликов и ка- стратов при их выращивании на мясо. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | ріст | uk_UK |
dc.subject | розвиток | uk_UK |
dc.subject | витрати корму | uk_UK |
dc.subject | рост | uk_UK |
dc.subject | развитие | uk_UK |
dc.subject | затраты корма | uk_UK |
dc.subject | growth | uk_UK |
dc.subject | developmen | uk_UK |
dc.subject | expenses of forage | uk_UK |
dc.title | Ріст і розвиток козликів української популяції молочних кіз при вирощуванні на м'ясо | uk_UK |
dc.title.alternative | Рост и развитие козлов украинской популяции молочных коз при выращивании на мясо | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
54.pdf | 668,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.