Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1370
Назва: Зміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника
Інші назви: Изменения показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек под влиянием абиотической фактора
Автори: Камбур, М. Д.
Лівощенко, Є. М.
Лівощенко, Л. П.
Задорожний, І. В.
Камбур, М. Д.
Ливощенко, Е. М.
Ливощенко, Л. П.
Задорожный, И. В.
Kambur, M. D.
Livoschenko, E. M.
Livoschenko, L. P.
Zadorozhny, I. V.
Ключові слова: тепловий подразник
температурний стрес
сироватка крові
тепловой раздражитель
температурный стресс
сыворотка крови
thermal stimulus
temperature stress
serum
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Зміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, Є. М. Лівощенко, Л. П. Лівощенко, І. В. Задорожний // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 13-16.
Короткий огляд (реферат): В даній статті розглянуте питання впливу гострого температурного стресу на зміну показників загального білка і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків. Зниження вмісту загального білку і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індичат під дією теплового подразника відбувалося на першу добу дослідження. В данной статье рассмотрен вопрос влияния острого температурного стресса на изменение показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек. Снижение содержания общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индюшат под действием теплового раздражителя происходило в первые сутки исследования.
Опис: This paper examined the question of influence of acute temperature stress change indices of total protein and immunoglobulin G in serum turkeys. Reduction of total protein and immunoglobulin G in serum tur- keys under heat stimulus occurred on the first day of the study.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1370
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
04.pdf356,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.