Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1414
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитрівська, А. О.-
dc.contributor.authorРожкова, Т. О.-
dc.contributor.authorТатарінова, В. І.-
dc.contributor.authorБатіг, І.-
dc.contributor.authorДмитривская, А. А.-
dc.contributor.authorРожкова, Т. А.-
dc.contributor.authorТатаринова, В. И.-
dc.contributor.authorБатиг, И.-
dc.contributor.authorDmytrivska, A. A.-
dc.contributor.authorRozhkova, T. A.-
dc.contributor.authorTatarinova, V. I.-
dc.contributor.authorBatig, I.-
dc.date.accessioned2013-10-28T09:45:01Z-
dc.date.available2013-10-28T09:45:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРозвиток борошнистої роси та плодової гнилі залежно від сортових особливостей яблуні [Електронний ресурс] / А. О. Дмитрівська, Т. О. Рожкова, В. І. Татарінова, І. Батіг // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 33-36.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1414-
dc.descriptionIn the conditions of the educational scientific - industrial complex of the Sumy national agrarian university it was carried out research in studying of powdery mildew and fruit rot development depending on apple tree varieties. It is discovered that varietes of Askol'da, Edera and Radogost' were characteriezed by the highest resistance but Pearl of Kiev had the lowest one.uk_UK
dc.description.abstractВ умовах ННВК СНАУ проведено дослідження по вивченню розвитку борошнистої роси та плодової гнилі залежно від сортових особливостей яблуні. За результатами досліджень виявлено, що найбільшу стійкість виявили сорти Аскольда, Едера та Радогость, а найменшу – сорт Перлина Киева. В условиях учебного научно-производственного комплекса Сумского национального аграрного университета проведено исследование по изучению развития мучнистой росы и плодовой гнили в зависимости от сортовых особенностей яблони. По результатам исследований обнаружено, что наибольшую стойкость обнаружили сорта Аскольда, Едера и Радогость, а наименьшую – сорт Жемчужина Киева.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectяблуняuk_UK
dc.subjectрозвиток хворобиuk_UK
dc.subjectяблоняuk_UK
dc.subjectразвитие болезниuk_UK
dc.subjectappleuk_UK
dc.subjectthe diseaseuk_UK
dc.titleРозвиток борошнистої роси та плодової гнилі залежно від сортових особливостей яблуніuk_UK
dc.title.alternativeРазвитие мучнистой росы и плодовой гнили в зависимости от сортовых особенностей яблониuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
09.pdf379 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.