Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1414
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитрівська, А. О. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Татарінова, В. І. | - |
dc.contributor.author | Батіг, І. | - |
dc.contributor.author | Дмитривская, А. А. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Татаринова, В. И. | - |
dc.contributor.author | Батиг, И. | - |
dc.contributor.author | Dmytrivska, A. A. | - |
dc.contributor.author | Rozhkova, T. A. | - |
dc.contributor.author | Tatarinova, V. I. | - |
dc.contributor.author | Batig, I. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-28T09:45:01Z | - |
dc.date.available | 2013-10-28T09:45:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Розвиток борошнистої роси та плодової гнилі залежно від сортових особливостей яблуні [Електронний ресурс] / А. О. Дмитрівська, Т. О. Рожкова, В. І. Татарінова, І. Батіг // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 33-36. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1414 | - |
dc.description | In the conditions of the educational scientific - industrial complex of the Sumy national agrarian university it was carried out research in studying of powdery mildew and fruit rot development depending on apple tree varieties. It is discovered that varietes of Askol'da, Edera and Radogost' were characteriezed by the highest resistance but Pearl of Kiev had the lowest one. | uk_UK |
dc.description.abstract | В умовах ННВК СНАУ проведено дослідження по вивченню розвитку борошнистої роси та плодової гнилі залежно від сортових особливостей яблуні. За результатами досліджень виявлено, що найбільшу стійкість виявили сорти Аскольда, Едера та Радогость, а найменшу – сорт Перлина Киева. В условиях учебного научно-производственного комплекса Сумского национального аграрного университета проведено исследование по изучению развития мучнистой росы и плодовой гнили в зависимости от сортовых особенностей яблони. По результатам исследований обнаружено, что наибольшую стойкость обнаружили сорта Аскольда, Едера и Радогость, а наименьшую – сорт Жемчужина Киева. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | яблуня | uk_UK |
dc.subject | розвиток хвороби | uk_UK |
dc.subject | яблоня | uk_UK |
dc.subject | развитие болезни | uk_UK |
dc.subject | apple | uk_UK |
dc.subject | the disease | uk_UK |
dc.title | Розвиток борошнистої роси та плодової гнилі залежно від сортових особливостей яблуні | uk_UK |
dc.title.alternative | Развитие мучнистой росы и плодовой гнили в зависимости от сортовых особенностей яблони | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
09.pdf | 379 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.