Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1677
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorLyubenco, G. D.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2014-08-07T10:25:37Z-
dc.date.available2014-08-07T10:25:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛюбенко Г. Д. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2014. – с. 43 – 45.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1677-
dc.descriptionGrounded technological process of production of heat-resistant molokomme filling frozen for confectionery and culinary products.uk_UK
dc.description.abstractОбґрунтовано технологічний процес виробництва термостійкої молоковмісної начинка замороженої для кондитерських та кулінарних виробів. Обгрунтовано технологический процесс производства термостойкой молокосодержащей начинки для кондитерских и кулинарних изделийuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectгідроколоїдиuk_UK
dc.subjectструктуроутворенняuk_UK
dc.subjectполімерuk_UK
dc.subjectтермостійка начинкаuk_UK
dc.subjectтехнологічна системаuk_UK
dc.subjectгидроколоидиuk_UK
dc.subjectструктурообразованиеuk_UK
dc.subjectполимерuk_UK
dc.subjectтермостойкая начинкаuk_UK
dc.subjectтехнологическая системаuk_UK
dc.subjecthydrocolloiduk_UK
dc.subjectstructure formationuk_UK
dc.subjectpolymeruk_UK
dc.subjectheat-resistant fillinguk_UK
dc.subjecttechnological systemuk_UK
dc.titleОсобливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектинуuk_UK
dc.title.alternativeОсобености технологии термостойкой молокосодержащей начинки замороженной с использованием пектинаuk_UK
dc.title.alternativeFeature of technology of heat-resistant molokomme filling frozen by pectinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г.Д._авт6.pdf716,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.