Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1677
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, G. D. | - |
dc.contributor.author | Obozna, M. V. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-07T10:25:37Z | - |
dc.date.available | 2014-08-07T10:25:37Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Любенко Г. Д. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2014. – с. 43 – 45. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1677 | - |
dc.description | Grounded technological process of production of heat-resistant molokomme filling frozen for confectionery and culinary products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Обґрунтовано технологічний процес виробництва термостійкої молоковмісної начинка замороженої для кондитерських та кулінарних виробів. Обгрунтовано технологический процесс производства термостойкой молокосодержащей начинки для кондитерских и кулинарних изделий | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | гідроколоїди | uk_UK |
dc.subject | структуроутворення | uk_UK |
dc.subject | полімер | uk_UK |
dc.subject | термостійка начинка | uk_UK |
dc.subject | технологічна система | uk_UK |
dc.subject | гидроколоиди | uk_UK |
dc.subject | структурообразование | uk_UK |
dc.subject | полимер | uk_UK |
dc.subject | термостойкая начинка | uk_UK |
dc.subject | технологическая система | uk_UK |
dc.subject | hydrocolloid | uk_UK |
dc.subject | structure formation | uk_UK |
dc.subject | polymer | uk_UK |
dc.subject | heat-resistant filling | uk_UK |
dc.subject | technological system | uk_UK |
dc.title | Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектину | uk_UK |
dc.title.alternative | Особености технологии термостойкой молокосодержащей начинки замороженной с использованием пектина | uk_UK |
dc.title.alternative | Feature of technology of heat-resistant molokomme filling frozen by pectin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д._авт6.pdf | 716,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.