Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/184
Назва: Особливості зберігання зерна озимої пшениці, ярого ячменю та кукурудзи в умовах ПАТ «Компанія «Райз»
Інші назви: Особенности хранения зерна озимой пшеницы, ярого ячменя и кукурузы в условиях ПАТ "Компания"Райз"
Peculiarities of winter wheat barley, maize, storing under the conditions of farming enterprise “Raise”
Автори: Бутенко, А. О.
Коваленко, Т. С.
Бутенко, А. А.
Коваленко, Т. С.
Butenko, A. O.
Kovalenko, T. S.
Ключові слова: зберігання продукції
вологість зерна
родина тонконогових
хранения продукции
влажность зерна
семейство тонгоноговых
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Бутенко А. О. Особливості зберігання зерна озимої пшениці, ярого ячменю та кукурудзи в умовах ПАТ «Компанія «Райз» [Електронний ресурс] / А. О. Бутенко, Т. С. Коваленко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 4(21). – С. 92-94.
Короткий огляд (реферат): В ПАТ «КОМПАНІЯ «РАЙЗ» створюють необхідні умови для зберігання зерна. Зерно, яке привозять на зберігання, очищається від домішок, сушиться, якщо в цьому є необхідність, і зберігається в необхідних умовах. В зв’язку з цим зерно урожаю 2010 року, що було на зберіганні, в ПАТ «КОМПАНІЯ «РАЙЗ» є високоякісним та відповідає стандартам.В ПАО «КОМПАНИЯ «РАЙЗ» создают необходимые условия для хранения зерна. Зерно, которое привозять на хранение очищается от примесей, сушится, если в этом есть необходимость, и хранится в необходимых условиях. В связи с этим зерно урожая 2010 года, которое было на хранении в ПАО «КОМПАНИЯ «РАЙЗ» характеризуется высококачественными показателями и соответствует стандартам.
Опис: Farming enterprise “”Raise” develops necessary conditions for storing grain. Delivered grain, is cleaned from foreign bodies, dried, and is stored under special conditions if it is needed. Due to it grain harvested in 2010 stored in “Raise” is of the high quality and meets the highest standards.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/184
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf312,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.