Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКириченко, Алла Іванівна-
dc.contributor.authorКириченко, Алла Ивановна-
dc.date.accessioned2014-11-03T09:16:26Z-
dc.date.available2014-11-03T09:16:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФакультет ветеринарної медицини; наук. керівник Т. І. Фотінаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1842-
dc.description.abstractЗабезпечення населення країни повноцінними та екологічно безпечними продуктами харчування є важливою народногосподарською проблемою. У формуванні стійкої продовольчої бази особливе значення має використання рибної сировини. Риба і рибопродукти мають високі поживні властивості, широко використовуються і займають вагоме місце в харчуванні людини. Їх різноманітність та кількість постійно зростає. Рибна галузь України забезпечує приблизно 20 % всієї валової продукції харчової промисловості. Необхідно враховувати, що гідробіонти використовуються не тільки як харчові продукти, але і як сировина для медичної промисловості (жир, вітаміни, лікарські препарати), а також як технічна сировина (добрива, рибний фарш, борошно) тощо. Обеспечения населения страны полноценными и экологически безопасными продуктами питания является важной народнохозяйственной проблемой. В формировании устойчивой продовольственной базы особое значение имеет использование рыбного сырья. Рыба и рыбопродукты имеют высокие питательные свойства, широко используются и занимают важное место в питании человека. Их разнообразие и количество постоянно растет. Рыбная отрасль Украины обеспечивает примерно 20% всей валовой продукции пищевой промышленности. Необходимо учитывать, что гидробионты используются не только как пищевые продукты, но и как сырье для медицинской промышленности (жир, витамины, лекарственные препараты), а также как техническое сырье (удобрения, рыбный фарш, муку) и др.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectхарактеристика міксоспоридійuk_UK
dc.subjectякість рибної сировиниuk_UK
dc.subjectхарактеристика миксоспоридийuk_UK
dc.subjectкачество рыбного сырьяuk_UK
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза риби при куодозах в умовах державної лабораторії ветсанекспертизи м. Сумиuk_UK
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарная экспертиза рыбы при куодозах в условиях государственной лаборатории ветсанэкспертизы м. Сумыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МАГІСТЕРСЬКА РОБОТА Кириченко.pdf
  Restricted Access
1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.