Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1842
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кириченко, Алла Іванівна | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Алла Ивановна | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-03T09:16:26Z | - |
dc.date.available | 2014-11-03T09:16:26Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Т. І. Фотіна | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1842 | - |
dc.description.abstract | Забезпечення населення країни повноцінними та екологічно безпечними продуктами харчування є важливою народногосподарською проблемою. У формуванні стійкої продовольчої бази особливе значення має використання рибної сировини. Риба і рибопродукти мають високі поживні властивості, широко використовуються і займають вагоме місце в харчуванні людини. Їх різноманітність та кількість постійно зростає. Рибна галузь України забезпечує приблизно 20 % всієї валової продукції харчової промисловості. Необхідно враховувати, що гідробіонти використовуються не тільки як харчові продукти, але і як сировина для медичної промисловості (жир, вітаміни, лікарські препарати), а також як технічна сировина (добрива, рибний фарш, борошно) тощо. Обеспечения населения страны полноценными и экологически безопасными продуктами питания является важной народнохозяйственной проблемой. В формировании устойчивой продовольственной базы особое значение имеет использование рыбного сырья. Рыба и рыбопродукты имеют высокие питательные свойства, широко используются и занимают важное место в питании человека. Их разнообразие и количество постоянно растет. Рыбная отрасль Украины обеспечивает примерно 20% всей валовой продукции пищевой промышленности. Необходимо учитывать, что гидробионты используются не только как пищевые продукты, но и как сырье для медицинской промышленности (жир, витамины, лекарственные препараты), а также как техническое сырье (удобрения, рыбный фарш, муку) и др. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | характеристика міксоспоридій | uk_UK |
dc.subject | якість рибної сировини | uk_UK |
dc.subject | характеристика миксоспоридий | uk_UK |
dc.subject | качество рыбного сырья | uk_UK |
dc.title | Ветеринарно-санітарна експертиза риби при куодозах в умовах державної лабораторії ветсанекспертизи м. Суми | uk_UK |
dc.title.alternative | Ветеринарно-санитарная экспертиза рыбы при куодозах в условиях государственной лаборатории ветсанэкспертизы м. Сумы | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Ветеринарної медицини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МАГІСТЕРСЬКА РОБОТА Кириченко.pdf Restricted Access | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.