Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТорбенко, С. В.-
dc.contributor.authorТорбенко, С. В.-
dc.contributor.authorTorbenko, S. V.-
dc.date.accessioned2014-11-12T08:53:22Z-
dc.date.available2014-11-12T08:53:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТорбенко С. В. М’ясна продуктивність бугайців абердин-ангуської породи [Електронний ресурс] / С. В. Торбенко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/1 (24). - С. 84-86.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1866-
dc.descriptionThe results of experimental researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of aberdin-angusbreed, reared in the area of Poles'ya and killed in age 18 months.uk_UK
dc.description.abstractПриведені результати експериментальних досліджень з вивчення забійних та м'ясних якостей бугайців абердин-ангуської породи вирощених у зоні Полісся і забитих у віці 18 місяців. Приведены результаты экспериментальных исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков абердин-ангусской породы, выращенных в зоне Полесья и убитых в возрасте 18 месяцев.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectбугайціuk_UK
dc.subjectзабійні та м'ясні якостіuk_UK
dc.subjectабердин-ангуськаuk_UK
dc.subjectбычкиuk_UK
dc.subjectубойные и мясные качестваuk_UK
dc.subjectабердин-ангусскаяuk_UK
dc.subjectbull-calvesuk_UK
dc.subjectfor slaughter and meat qualitiesuk_UK
dc.subjectaberdin-angusuk_UK
dc.titleМ’ясна продуктивність бугайців абердин-ангуської породиuk_UK
dc.title.alternativeМясная продуктивность бычков абердин-ангусской породыuk_UK
dc.title.alternativeMeat efficiency bulls of Aberdin-Angus breeduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М’ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ БУГАЙЦІВ.pdf208,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.