Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКраєвський, А. Й.-
dc.contributor.authorКуцан, О. Т.-
dc.contributor.authorКраєвський, С. А.-
dc.contributor.authorЛазоренко, А. Б.-
dc.contributor.authorКраевский, А. И.-
dc.contributor.authorКуцан, А. Т.-
dc.contributor.authorКраевский, С. А.-
dc.contributor.authorЛазоренко, А. Б.-
dc.contributor.authorKrajewski, A. I.-
dc.contributor.authorKutsan, O. T.-
dc.contributor.authorKrajewski, S. А.-
dc.contributor.authorLazorenko, A. B.-
dc.date.accessioned2014-11-19T10:32:05Z-
dc.date.available2014-11-19T10:32:05Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКраєвський, А. Й. Моніторинг кормів для великої рогатої худоби та свиней на забрудненість міксоміцетами та мікотоксинами [Електронний ресурс] / А. Й. Краєвський, О. Т. Куцан, С. А. Краєвський, А. Б. Лазоренко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту: науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми: СНАУ, 2014. – Вип 1 (34). – С. 199 – 204uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1901-
dc.descriptionThis paper presents the results of monitoring studies of contamination of feed for cows and pigs microscopic fungi and their toxins. Established that mycobiota feed provided families ( families ) Aspergillus Mich. - 32 %, Mucoraceae - 19,2%, Penicillium Linc. - 18.8 % and Fusarium Linc. - 5.6% of the total number of selected fungi, respectively. The percentage of good-quality food ( with a valid and medium stained micromicetes ) fodder for cattle was 62.1 % of the total, and for pigs - 71.1 %, while the number of feeds with a high degree of contamination was 37.9 % and 28 and 9% , respectively.uk_UK
dc.description.abstractУ статті викладено результати моніторингових досліджень контамінації кормів для корів та свиней мікроскопічними грибами та їх токсинами. Встановлено, що мікобіота кормів представлена родами (родинами) Aspergillus Mich. - 32 %, Mucoraceae - 19,2 %, Penicillium Linc. - 18,8 % і Fusarium Linc. – 5,6% від загальної кількості виділених грибів, відповідно. Відсоток доброякісних кормів (з допустимим та середнім ступенем забрудненості мікроміцетами) кормів для великої рогатої худоби склав 62,1% від загальної кількості, а для свиней – 71,1%, тоді як кількість кормів із високим ступенем контамінації становила 37,9 % і 28,9% відповідно. В статье изложены результаты мониторинговых исследований контаминации кормов для коров и свиней микроскопическими грибами и их токсинами. Установлено, что микобиоты кормов представлены родами Aspergillus Mich. - 32% , Mucoraceae - 19,2% , Penicillium Linc. - 18,8% и Fusarium Linc. - 5,6% от общего количества выделенных грибов, соответственно. Процент доброкачественных кормов (с допустимой и средней степенью загрязненности микромицетами) кормов для крупного рогатого скота составил 62,1% от общего количества, а для свиней - 71,1%, тогда как количество кормов с высокой степенью контаминации составляло 37,9% и 28,9%, соответственно.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмікотоксиниuk_UK
dc.subjectмікроміцетиuk_UK
dc.subjectкормиuk_UK
dc.subjectкоровиuk_UK
dc.subjectмикотоксиныuk_UK
dc.subjectмикромицетыuk_UK
dc.subjectкормаuk_UK
dc.subjectкоровыuk_UK
dc.subjectmycotoxinsuk_UK
dc.subjectmicromycetesuk_UK
dc.subjectfeeduk_UK
dc.subjectcattleuk_UK
dc.titleМоніторинг кормів для великої рогатої худоби та свиней на забрудненість міксоміцетами та мікотоксинамиuk_UK
dc.title.alternativeКраевский С.А., Лазоренко А.Б. Мониторинг кормов для крупного рошатого скота и свиней на загрязненность микромицетами и микотоксинамиuk_UK
dc.title.alternativeMonitoring of feed for cattle and pigs on micromicetes contamination and mycotoxinsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНІТОРИНГ КОРМІВ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ТА СВИНЕЙ.pdf309,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.