Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуріга, І. П.-
dc.contributor.authorПурига, И. П.-
dc.contributor.authorPuriha, I.-
dc.date.accessioned2015-01-06T12:19:55Z-
dc.date.available2015-01-06T12:19:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПуріга І. П. Наукові підходи до сутності поняття «попит» [Електронний ресурс] / І. П. Пуріга // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Економіка і менеджмент" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 5 (60). - С. 95-99.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1993-
dc.descriptionThis paper investigates the evolution of the concept of "demand", defined differences between such categories as "demand" and "quantity demanded."uk_UK
dc.description.abstractВ статті досліджено еволюцію поняття «попит», визначено відмінності між такими категоріями як «попит» та «обсяг попиту», а також досліджена категорія «еластичність попиту». В статье исследована эволюция понятия «спрос», определены различия между такими категориями как «спрос» и «объем спроса», а также проведены исследования категории «эластичность спроса».uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectпопитuk_UK
dc.subjectобсяг попитуuk_UK
dc.subjectеластичність попитуuk_UK
dc.subjectспросuk_UK
dc.subjectобъем спросаuk_UK
dc.subjectэластичность спросаuk_UK
dc.subjectdemanduk_UK
dc.subjectthe volume of demanduk_UK
dc.subjectelasticity of demanduk_UK
dc.titleНаукові підходи до сутності поняття «попит»uk_UK
dc.title.alternativeНаучные подходы к сущности понятия «спрос»uk_UK
dc.title.alternativeScientific approaches to the essence of the concept "demand"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАУКОВІ ПІДХОДИ.pdf165,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.