Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1995
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Р. В.-
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorПетров, Р. В.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorPetrov, R. V-
dc.contributor.authorFotina, T. I.-
dc.date.accessioned2015-01-12T07:44:53Z-
dc.date.available2015-01-12T07:44:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПетров, Р. В. Морфологічні та хімічні властивості мяса коропа при лікуванні від аеромонозу [Електронний ресурс] / Р. В. Петров, Т. І. Фотіна // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту: науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми: СНАУ, 2014. – Вип. 6 (35). – С. 74 – 77uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1995-
dc.descriptionThis paper presents the study on morphological changes and chemical composition of meat of carp after treatment in the experimental conditions of aeromonosis using sulgin drugs, trimethoprim and probiotics subtilis. Proven positive impact on the quality, morphology and chemical composition of fish meat in the treatment of her aeromonosis using complex antimicrobials and probiotics.uk_UK
dc.description.abstractУ роботі представлені дослідження щодо зміни морфологічного та хімічного складу м’яса коропа після лікування в експериментальних умовах від аеромонозу з застосуванням препаратів сульгін, триметоприм та пробіотику субтіліс. Доведений позитивний вплив на якість, морфологічний та хімічний склад м’яса риби при лікуванні її від аеромонозу з застосуванням комплексу антибактеріальних препаратів та пробіотику. В работе представлены исследования по изменению морфологического и химического состава мяса карпа после лечения в экспериментальных условиях от аэромоноза с применением препаратов сульгин, триметоприм и пробиотикасубтилис. Доказано положительное влияние на качество, морфологический и химический состав мяса рыбы при лечении ее от аэромоноза с применением комплекса антибактериальных препаратов и пробиотика.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectбезпекаuk_UK
dc.subjectрибаuk_UK
dc.subjectмікрофлораuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectбезопасностьuk_UK
dc.subjectрыбаuk_UK
dc.subjectмикрофлораuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectsafetyuk_UK
dc.subjectfishuk_UK
dc.subjectmicroflorauk_UK
dc.titleМорфологічні та хімічні властивості мяса коропа при лікуванні від аеромонозуuk_UK
dc.title.alternativeОпределение морфологических и химических свойств мяса карпа при лечении от аэромонозаuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of morphological and chemical properties of the meat of carp in the treatment of Aeromonasuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.