Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМуштай, Валентина Анатоліївна-
dc.contributor.authorМуштай, Валентина Анатолиевна-
dc.contributor.authorMyshtai, Valentina Anatoliivna-
dc.date.accessioned2015-02-16T13:37:30Z-
dc.date.available2015-02-16T13:37:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМуштай В. А. Статистичні методи в оцінці продовольчої потужності та її моделюванні на рівні регіону [Електронний ресурс] / В. А. Муштай // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Фінанси і кредит" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 1. - С. 56-65.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2080-
dc.descriptionThe role of food items power and influence of its factors are implemented through a system of productive resources in agriculture include land, capital and current assets, labor force. Production possibilities are determined by the quality of these resources, the availability and use their ratio roles in the production process. Reliable economic evaluation of the resource potential of the enterprise and the region in the complex allows to realistically weigh the possibilities of the agricultural sector for food production and to predict its volume.uk_UK
dc.description.abstractРоль елементів продовольчої потужності та вплив її чинників реалізуються через систему виробничих ресурсів, до яких в сільському господарстві відносяться земля, основні та оборотні засоби, робоча сила. Можливості виробництва визначаються якістю цих ресурсів, рівнем забезпеченості та використання, їх співвідношенням за роллю у виробничому процесі. Достовірна економічна оцінка ресурсного потенціалу як підприємства, так і регіону у комплексі дозволяє реально зважити можливості аграрного сектору щодо виробництва продовольства та прогнозувати його обсяги. Роль элементов продовольственной мощности и влияние ее факторов реализуются через систему производственных ресурсов, к которым в сельском хозяйстве относятся земля, основные и оборотные средства, рабочая сила. Возможности производства определяются качеством этих ресурсов, уровнем обеспеченности и использования, их соотношением по роли в производственном процессе. Достоверная экономическая оценка ресурсного потенциала как предприятия, так и региона в комплексе позволяет реально взвесить возможности аграрного сектора по производству продовольствия и прогнозировать его объемы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectпродовольче забезпеченняuk_UK
dc.subjectбезпека харчуванняuk_UK
dc.subjectресурсні чинникиuk_UK
dc.subjectпродовольственное обеспечениеuk_UK
dc.subjectбезопасность питанияuk_UK
dc.subjectресурсные факторыuk_UK
dc.subjectfood securityuk_UK
dc.subjectfood securityuk_UK
dc.subjectresource factorsuk_UK
dc.titleСтатистичні методи в оцінці продовольчої потужності та її моделюванні на рівні регіонуuk_UK
dc.title.alternativeСтатистические методы в оценке продовольственной мощности и ее моделировании на уровне регионаuk_UK
dc.title.alternativeStatistical methods in the evaluation of food power and its modeling at the regional leveluk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Муштай В. А. СТАТИСТИЧНІ МЕТОДИ В ОЦІНЦІ.pdf299,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.