Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2870
Назва: Патент 84433. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Інші назви: Патент 84433. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Борисова, Алина Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Хомичак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Ключові слова: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84433 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. О. Борисова та ін. ; СНАУ. - № u 2013 03527; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Опис: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2870
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 84433. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.PDF408,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.