Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3099
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, В. М.-
dc.contributor.authorПетренко, В. Н.-
dc.contributor.authorPetrenko, V.-
dc.date.accessioned2016-03-10T07:44:28Z-
dc.date.available2016-03-10T07:44:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПетренко В. М. Тенденції та проблеми розвитку індиківництва в Україні та світі (оглядова стаття) [Електронний ресурс] / В. М. Петренко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 1 (36). - С. 45-48.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3099-
dc.descriptionThe article discussed the issue of development of the world turkeys industry of breeding, the prevalence of major cross-birds. Trends in turkey meat production and consumption in the population of the most developed in the production of turkeys countries and Ukraine in recent years. The issues relating to the essential factors of adverse effects on the immune system of birds and their impact on physiological processes in the body in the process of growing turkeys and prospects for research related to changes in immune status and physiological processes in the body due to technological factors with a view streamlining the process of growing.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуті питання щодо розвитку індиківництва у світі, проведення селекційної роботи, поширеності основних кросів птахів. Тенденції по виробництву м’яса індика, та його споживання населенням у найбільш розвинених по виробництву індичатини країнах світу та Україні за останні роки. Розглянуті питання що стосуються основних факторів несприятливого впливу на імунну систему птиці та їх вплив на фізіологічні процеси в організмі індиків в процесі вирощування, а також перспективи для наукових досліджень пов’язаних зі змінами імунного статусу організму та фізіологічними процесами в організмі під впливом технологічних факторів з метою оптимізації процесу вирощування. В статье рассмотрены вопросы развития индейководства в мире, проведение селекционной работы, распространенности основных кроссов птиц. Тенденции по производству мяса индейки, и его потребление населением в наиболее развитых по производству индюшатины странах мира и Украины за последние годы. Рассмотрены вопросы касающиеся основных факторов неблагоприятного воздействия на иммунную систему птицы и их влияние на физиологические процессы в организме индюков в процессе выращивания, а также перспективы для научных исследований свя-занных с изменениями иммунного статуса организма и физиологическими процессами в организме под воздействием технологических факторов с целью оптимизации процесса выращивания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectіндикиuk_UK
dc.subjectптахівництвоuk_UK
dc.subjectімунний статусuk_UK
dc.subjectиндюкиuk_UK
dc.subjectптицеводствоuk_UK
dc.subjectиммунный статусuk_UK
dc.subjectturkeysuk_UK
dc.subjectchickensuk_UK
dc.subjectimmune statusuk_UK
dc.titleТенденції та проблеми розвитку індиківництва в Україні та світі (оглядова стаття)uk_UK
dc.title.alternativeТенденции и проблемы развития индейководства в Украине и мире.uk_UK
dc.title.alternativeTrends and problems of development turkeys industry in Ukraine and worlduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.