Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3109
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГарагуля Г. І.-
dc.contributor.authorГаркава В. В.-
dc.contributor.authorГарагуля Г. И.-
dc.contributor.authorГаркавая В. В.-
dc.contributor.authorGaragulya G. I.-
dc.contributor.authorGarkava V. V.-
dc.date.accessioned2016-03-15T06:53:07Z-
dc.date.available2016-03-15T06:53:07Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГарагуля Г. І. Гемаглютинуючі властивості вакцинного вірусу Ньюкаслської хвороби за різних температур зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Гарагуля, В. В. Гаркава // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 1 (36). - С. 96-98.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3109-
dc.descriptionIn the article Newcastle disease virus hemagglutination activity and the role of the temperature (-18 0 С, +40 С, +200 Ста +370 С) was studied. It was found that the hemagglutination activity decrease by 4-16 times in the time of save if the temperature increase.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню гемаглютинуючих властивостей вірусу НХ за різних температур зберігання (-180 С, +40 С, +200 С та +370 С). Виявлено залежність гемаглютинуючого титру вірусу від температури: чим вища температура, тим швидше знижується титр вірусу. Статья посвящена изучению гемагглютинирующих свойств вируса ньюкаслской болезни при различных температурах хранения (-180 С, +40 С, +200 С та +370 С). Установлена зависимость гемагглютинирующего титра вируса от температуры: чем она выше, тем быстрее снижается титр вируса.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectвірус ньюкаслської хворобиuk_UK
dc.subjectгемаглютинаціяuk_UK
dc.subjectтемпература зберіганняuk_UK
dc.subjectвирус ньюкаслской болезниuk_UK
dc.subjectгемагглютинацияuk_UK
dc.subjectтемпература храненияuk_UK
dc.subjectNewcastle disease virusuk_UK
dc.subjecthemagglutination activityuk_UK
dc.subjectsave temperatureuk_UK
dc.titleГемаглютинуючі властивості вакцинного вірусу Ньюкаслської хвороби за різних температур зберіганняuk_UK
dc.title.alternativeГемагглютинирующие свойства вакцинного вируса Ньюкаслской болезни при разных температурах хранения.uk_UK
dc.title.alternativeThe hemagglutination activity of Newcastle disease virus in the different temperature of the saveuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гарагуля Г. І. Гемаглютинуючі властивості вакцинного вірусу.PDF701,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.