Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3109
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарагуля Г. І. | - |
dc.contributor.author | Гаркава В. В. | - |
dc.contributor.author | Гарагуля Г. И. | - |
dc.contributor.author | Гаркавая В. В. | - |
dc.contributor.author | Garagulya G. I. | - |
dc.contributor.author | Garkava V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T06:53:07Z | - |
dc.date.available | 2016-03-15T06:53:07Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гарагуля Г. І. Гемаглютинуючі властивості вакцинного вірусу Ньюкаслської хвороби за різних температур зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Гарагуля, В. В. Гаркава // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 1 (36). - С. 96-98. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3109 | - |
dc.description | In the article Newcastle disease virus hemagglutination activity and the role of the temperature (-18 0 С, +40 С, +200 Ста +370 С) was studied. It was found that the hemagglutination activity decrease by 4-16 times in the time of save if the temperature increase. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню гемаглютинуючих властивостей вірусу НХ за різних температур зберігання (-180 С, +40 С, +200 С та +370 С). Виявлено залежність гемаглютинуючого титру вірусу від температури: чим вища температура, тим швидше знижується титр вірусу. Статья посвящена изучению гемагглютинирующих свойств вируса ньюкаслской болезни при различных температурах хранения (-180 С, +40 С, +200 С та +370 С). Установлена зависимость гемагглютинирующего титра вируса от температуры: чем она выше, тем быстрее снижается титр вируса. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | вірус ньюкаслської хвороби | uk_UK |
dc.subject | гемаглютинація | uk_UK |
dc.subject | температура зберігання | uk_UK |
dc.subject | вирус ньюкаслской болезни | uk_UK |
dc.subject | гемагглютинация | uk_UK |
dc.subject | температура хранения | uk_UK |
dc.subject | Newcastle disease virus | uk_UK |
dc.subject | hemagglutination activity | uk_UK |
dc.subject | save temperature | uk_UK |
dc.title | Гемаглютинуючі властивості вакцинного вірусу Ньюкаслської хвороби за різних температур зберігання | uk_UK |
dc.title.alternative | Гемагглютинирующие свойства вакцинного вируса Ньюкаслской болезни при разных температурах хранения. | uk_UK |
dc.title.alternative | The hemagglutination activity of Newcastle disease virus in the different temperature of the save | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гарагуля Г. І. Гемаглютинуючі властивості вакцинного вірусу.PDF | 701,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.