Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3140
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, О. І.-
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorПрошина, А. І.-
dc.contributor.authorСобина, М. М.-
dc.contributor.authorФотіна, Г. А.-
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorПрошина, А. И.-
dc.contributor.authorСобина, М. М.-
dc.contributor.authorФотина, А. А.-
dc.contributor.authorKasyanenko, O. I.-
dc.contributor.authorFotina, T. I.-
dc.contributor.authorProshina, A. I.-
dc.contributor.authorSobina, M. M.-
dc.contributor.authorFotina, А. А.-
dc.date.accessioned2016-03-28T06:28:08Z-
dc.date.available2016-03-28T06:28:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКасяненко О. І. Контроль мікробіологічної безпеки продукції птахівництва [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна, А. І. Прошина [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 7 (37). - С. 85-89.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3140-
dc.descriptionThe results of microbiological researches of carcasses of poultry of different producers of market are presented in the article. It is set that the microflora of the probed standards falls short of veterinary-sanitary requirements. Realization carcasses enter poultry which potentially can be the source of risk of appearance of food toxicoinfektions and toxicosis for an user.uk_UK
dc.description.abstractУ статті представлені результати мікробіологічних досліджень м’яса птиці, що надходить для реалізації на агропродовольчі ринки. Визначено рівні ізоляції мікроорганізмів із тушок птиці за різного термічного стану і технологічної обробки. Встановлено, що мікробіологічні показники безпеки м’яса птиці досліджуваних зразків не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам, а м'ясо птиці потенційно може бути джерелом харчових токсикоінфекцій і токсикозів у споживачів. В статье представленны результаты микробиологических исследований мяса птицы, которое поступает для реализации на агропродовольственные рынки. Определенно уровни изоляции микроорганизмов из тушек птицы при различных термических состояниях и технологической обработке. Установлено, что микробиологические показатели безопасности мяса птицы исследуемых образцов не отвечает ветеринарно-санитарным требованиям, а м'ясо птицы потенциально может быть источником пищевых токсикоинфекций и токсикозив у потребителей.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмікробіальні дослідженняuk_UK
dc.subjectм’ясо птиціuk_UK
dc.subjectветеринарно-санітарні вимогиuk_UK
dc.subjectмикробиальные исследованияuk_UK
dc.subjectмясо птицыuk_UK
dc.subjectветеринарно-санитарные требованияuk_UK
dc.subjectmicrobial researchuk_UK
dc.subjectpoultryuk_UK
dc.subjectveterinary and sanitary requirementsuk_UK
dc.titleКонтроль мікробіологічної безпеки продукції птахівництваuk_UK
dc.title.alternativeКонтроль микробиологической безопасности продукции птицеводства.uk_UK
dc.title.alternativeControl of microbiological safety of poultry productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.