Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3140
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касяненко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Фотіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Прошина, А. І. | - |
dc.contributor.author | Собина, М. М. | - |
dc.contributor.author | Фотіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Касьяненко, О. И. | - |
dc.contributor.author | Фотина, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Прошина, А. И. | - |
dc.contributor.author | Собина, М. М. | - |
dc.contributor.author | Фотина, А. А. | - |
dc.contributor.author | Kasyanenko, O. I. | - |
dc.contributor.author | Fotina, T. I. | - |
dc.contributor.author | Proshina, A. I. | - |
dc.contributor.author | Sobina, M. M. | - |
dc.contributor.author | Fotina, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-28T06:28:08Z | - |
dc.date.available | 2016-03-28T06:28:08Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Касяненко О. І. Контроль мікробіологічної безпеки продукції птахівництва [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна, А. І. Прошина [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 7 (37). - С. 85-89. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3140 | - |
dc.description | The results of microbiological researches of carcasses of poultry of different producers of market are presented in the article. It is set that the microflora of the probed standards falls short of veterinary-sanitary requirements. Realization carcasses enter poultry which potentially can be the source of risk of appearance of food toxicoinfektions and toxicosis for an user. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті представлені результати мікробіологічних досліджень м’яса птиці, що надходить для реалізації на агропродовольчі ринки. Визначено рівні ізоляції мікроорганізмів із тушок птиці за різного термічного стану і технологічної обробки. Встановлено, що мікробіологічні показники безпеки м’яса птиці досліджуваних зразків не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам, а м'ясо птиці потенційно може бути джерелом харчових токсикоінфекцій і токсикозів у споживачів. В статье представленны результаты микробиологических исследований мяса птицы, которое поступает для реализации на агропродовольственные рынки. Определенно уровни изоляции микроорганизмов из тушек птицы при различных термических состояниях и технологической обработке. Установлено, что микробиологические показатели безопасности мяса птицы исследуемых образцов не отвечает ветеринарно-санитарным требованиям, а м'ясо птицы потенциально может быть источником пищевых токсикоинфекций и токсикозив у потребителей. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | мікробіальні дослідження | uk_UK |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UK |
dc.subject | ветеринарно-санітарні вимоги | uk_UK |
dc.subject | микробиальные исследования | uk_UK |
dc.subject | мясо птицы | uk_UK |
dc.subject | ветеринарно-санитарные требования | uk_UK |
dc.subject | microbial research | uk_UK |
dc.subject | poultry | uk_UK |
dc.subject | veterinary and sanitary requirements | uk_UK |
dc.title | Контроль мікробіологічної безпеки продукції птахівництва | uk_UK |
dc.title.alternative | Контроль микробиологической безопасности продукции птицеводства. | uk_UK |
dc.title.alternative | Control of microbiological safety of poultry products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Касяненко О. І. Контроль мікробіологічної безпеки продукції птахівництва.PDF | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.