Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМацкевич, В. В.-
dc.contributor.authorПодгаєцький, А. А.-
dc.contributor.authorМацкевич, В. В.-
dc.contributor.authorПодгаецкий, А. А.-
dc.contributor.authorMatskevich, V. V.-
dc.contributor.authorPodhaietskyi, A. A.-
dc.date.accessioned2016-04-06T08:18:29Z-
dc.date.available2016-04-06T08:18:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМацкевич В. В. Особливості використання форми і кількості заліза за вирощування in vitro ожини і малини [Електронний ресурс] / В. В. Мацкевич, А. А. Подгаєцький // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 9 (30). - С. 46-51.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3187-
dc.descriptionThe analysis of the influence of the shape and the amount of iron in the formation of chlorotic plants or vitrifiable three varieties of blackberries and raspberries, as well as the formation of a mikroshoot conglomerate. Less chlorotic plants grown blackberry and raspberry were observed when using fertilizer Ferrilene 4.8 Orto – Orto, in comparison with sulphate of iron with chelating agent. It was set a specific reaction varieties of blackberry and raspberry on the formation of microshoots in the conglomerate regardless of the form and quantity of iron in the environment.uk_UK
dc.description.abstractПроведений аналіз впливу форм і кількості заліза на утворення хлоротичних або вітрифіко-ваних рослин трьох сортів ожини і малини, а також утворення мікропагонів в конгломераті. За меньшою часткою хлоротичних рослин значну перевагу мало використання добрива Ferrilene 4.8 Orto – Orto, порівняно з сірчанокислим залізом разом та халатним агентом за вирощування ожини і малини. Виявлена специфічна реакція сортів ожини і малини за утворенням мікропагонів у конгломераті залежно від форми і кількості заліза в середовищі. Проведен анализ влияния формы и количества железа на образование хлоротичных или витрификованных растений in vitro трех сортов ежевики и малины, а также образование микропобегов в конгломерате. Меньше хлоротичных растений при выращивании ежевики и малины отмечали при использовании удобрения Ferrilene 4.8 Orto – Orto, по сравнению с сернокислым железом вместе с хелатным агентом. Установлена специфическая реакция сортов ежевики и малины по образованию микропобегов в конгломерате зависимо от формы и количества железа в среде.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectожинаuk_UK
dc.subjectмалинаuk_UK
dc.subjectвітрифіковані рослиниuk_UK
dc.subjectежевикаuk_UK
dc.subjectмалинаuk_UK
dc.subjectвитрификованные растенияuk_UK
dc.subjectblackberryuk_UK
dc.subjectraspberryuk_UK
dc.subjectvitrifiable plantsuk_UK
dc.titleОсобливості використання форми і кількості заліза за вирощування in vitro ожини і малиниuk_UK
dc.title.alternativeОсобенности использования формы и количества железа в процессе выращивания in vitro ежевики и малины.uk_UK
dc.title.alternativeFeatures and application forms for growing number of iron in vitro blackberries and raspberriesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.