Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевченко, І. В.-
dc.contributor.authorЛевченко, И. В.-
dc.contributor.authorLevchenko, I. V.-
dc.date.accessioned2016-04-28T08:13:06Z-
dc.date.available2016-04-28T08:13:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛевченко І. В. Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. " Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 120-123.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3248-
dc.descriptionIn conditions an Sumy area is formed new inside breed type ukrainian black-motley milk sort. Research have shown that cows of this type have high milk efficiency, and their milk with cheese production available.uk_UK
dc.description.abstractВ результаті формування в умовах Сумської області внутрішньо породного типу української чорно-рябої молочної породи проведені ряд досліджень, які показали, що корови цього типу мають високу молочну продуктивність і технологічну придатність для виробництва якісних твердих сирів. В процессе формирования в условиях Сумской области нового внутрипородного типа молочного скота украинской чёрно-пестрой молочной породы проведены ряд исследований, которые показали, что коровы этого типа имеют высокую молочную продуктивность и технологическую пригодность для производства высококачественных твердых сыров.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectамінокислотиuk_UK
dc.subjectсичужне зсіданняuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectаминокислотыuk_UK
dc.subjectсычужное свертываниеuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectamino acidsuk_UK
dc.subjectrennet coagulationuk_UK
dc.titleХарактеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породиuk_UK
dc.title.alternativeХарактеристика сыропригодности молока коров Сумского типа украинской черно-пёстрой молочной породы.uk_UK
dc.title.alternativeCheese dairy finish milk cow of Sumy type ukrainian black - white milk sortuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.