Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левченко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Левченко, И. В. | - |
dc.contributor.author | Levchenko, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-28T08:13:06Z | - |
dc.date.available | 2016-04-28T08:13:06Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. " Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 120-123. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3248 | - |
dc.description | In conditions an Sumy area is formed new inside breed type ukrainian black-motley milk sort. Research have shown that cows of this type have high milk efficiency, and their milk with cheese production available. | uk_UK |
dc.description.abstract | В результаті формування в умовах Сумської області внутрішньо породного типу української чорно-рябої молочної породи проведені ряд досліджень, які показали, що корови цього типу мають високу молочну продуктивність і технологічну придатність для виробництва якісних твердих сирів. В процессе формирования в условиях Сумской области нового внутрипородного типа молочного скота украинской чёрно-пестрой молочной породы проведены ряд исследований, которые показали, что коровы этого типа имеют высокую молочную продуктивность и технологическую пригодность для производства высококачественных твердых сыров. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | амінокислоти | uk_UK |
dc.subject | сичужне зсідання | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | аминокислоты | uk_UK |
dc.subject | сычужное свертывание | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | amino acids | uk_UK |
dc.subject | rennet coagulation | uk_UK |
dc.title | Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи | uk_UK |
dc.title.alternative | Характеристика сыропригодности молока коров Сумского типа украинской черно-пёстрой молочной породы. | uk_UK |
dc.title.alternative | Cheese dairy finish milk cow of Sumy type ukrainian black - white milk sort | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока.pdf | 2,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.