Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/324
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаганець, О. О.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorКаганец, А. А.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorKaganets, A. A.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.date.accessioned2012-09-17T13:09:06Z-
dc.date.available2012-09-17T13:09:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКаганець О. О. Вдосконалення ветеринарно-санітарного контролю бджолиного меду шляхом запровадження системного дослідження мікробіологічних ризиків [Електронний ресурс] / О. О. Каганець, В. В. Касянчук // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 3(26). – С. 65-70.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/324-
dc.descriptionSystematized and characterized technological processes, which are used for production of the bee honey and have important importance for feature and checking microbiological hazard in honey. The following microorganisms are chosen with honey: Bacillus spp, Enterobacteriaceae,Escherichia coli, yeast. The gross amount microorganism in honey was in amount from 1,5 thousands cells in ml to 11 thousands cells in ml. It Is determined that non-observance veterinary-sanitary requirements in technologists honey production еnlarges the contents differentru_RU
dc.description.abstractСистематизовано та охарактеризовано технологічні процеси, що використовуються для виробництва меду бджолиного і мають важливе значення для характеристики та контролювання мікробіологічних небезпек в меді. Виділено наступні мікроорганізмами в меді: Bacillus spp, Enterobacteriaceae,Escherichia coli, дріжджі, гриби. Загальна кількість мікроорганізмів в меді була в середньому межах від 1,5 тис КУО/см3 до 11тис КУО/см3. Встановлено, що недотримання ветеринарно - санітарних вимог в технології виробництва меду збільшує вміст різних груп мікроорганізмів в ньому до 1,5 разів. Систематизировано и охарактеризовано технологические процессы, которые применяются для производства пчелиного меда и имеют важное значение для характеристики и контроля микробиологических опасностей в меде. Выделены следующие микроорганизмы с меда: Bacillus spp, Enterobacteriaceae, Escherichia coli, дрожжи, грибы. Общее количество микроорганизмов в меде была в cреднем в количествах от 1,5 тис КОЕ /см3 до 11тис КОЕ/см3. Определено, что несоблюдение ветеринарно-санитарных требований в технологи производства меда увеличивает содержание различных микроорганизмов в нем до 1,5 раз.ru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectбджільництвоru_RU
dc.subjectветеринарно-санітарний контрольru_RU
dc.subjectпчеловодствоru_RU
dc.subjectветеринарно-санитарный контрольru_RU
dc.titleВдосконалення ветеринарно-санітарного контролю бджолиного меду шляхом запровадження системного дослідження мікробіологічних ризиківru_RU
dc.title.alternativeУсовершенствование ветеринарно - санитарного контроля пчелиного меда путем внедрения системного исследования микробиологических рисковru_RU
dc.title.alternativeThe Improvement veterinary аnd sanitary checking the bee honey by introducing the system checking microbiological riskru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kaganec.pdf184,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.