Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/352
Назва: | Оцінка бугайців української чорно-рябої молочної породи за м’ясною продуктивністю та екстер’єром |
Інші назви: | Оценка бычков украинской черно-пестрой молочной породы по мясной продуктивности и экстерьеру Estimation of dull-calves of the ukrainian bleak-and-write dairy breed on the meat productivity and exterior |
Автори: | Хмельничий, Л. М. Салогуб, А. М. Федорчатенко, І. О. Хмельничий, Л. М. Салогуб, А. Н. Федорчатенко, И. О. Khmel'nichiy, L. M. Salogub, A. N. Fedorchatenko, I. O. |
Ключові слова: | селекція відгодівля забійні якості тварин селекция откорм убойные качества животных |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Хмельничий Л. М. Оцінка бугайців української чорно-рябої молочної породи за м’ясною продуктивністю та екстер’єром [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, І. О. Федорчатенко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 20-24. |
Короткий огляд (реферат): | Приведені результати експериментальних досліджень з вивчення забійних, м'ясних і екстер'єрних якостей бугайців української чорно-рябої молочної породи забитих у віці 18 місяців. Приведены результаты экспериментальных исследований по изучению убойных, мясных и экстерьерных качеств бычков украинской черно-пестрой молочной породы убитых в возрасте 18 месяцев. |
Опис: | The results of experimental researches are resulted on the study of for slaughter, meat and exterior qualities of bull-calves of the Ukrainian bleak-and-write breed hammered in age 18 months. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/352 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
06.pdf | 16,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.