Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3699
Назва: Жири у виробництві харчової продукції
Інші назви: Жиры в производстве пищевой продукции
Fats in food production
Автори: Шильман, Л. З.
Сімакова, І. В.
Камсуліна, Н. В.
Федак, Н. В.
Обозна, М. В.
Перцевой, М. Ф.
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Бірка, А.
Усатюк, С. І.
Перцевой, Ф. В.
Шильман, Л. З.
Симакова, И. В.
Камсулина, Н. В.
Федак, Н. В.
Обозная, М. В.
Перцевой, Н. Ф.
Бидюк, Д. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Бирка, А.
Усатюк, С. И.
Перцевой, Ф. В.
Shilman, L. Z.
Simakova, I. V.
Kamsulina, N. V.
Fedak, N. V.
Obozna, M. V.
Pertsevoy, N. F.
Biduk, D. O.
Harntsarek, B. Ch.
Harntsarek, Z. E.
Birka, A.
Usatyuk, S. I.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: жири
харчова продукція
ліпопротеїнові комплекси
жиры
пищевая продукция
липопротеиновые комплексы
fats
food products
lipoprotein complexes
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавництво "Університетська книга"
Бібліографічний опис: Жири у виробництві харчової продукції : монографія [Електронний ресурс] / Л. З. Шильман, І. В. Сімакова, Н. В. Камсуліна [та ін.] ; під заг. ред. Л. З. Шильмана. – Суми : Університетська книга, 2016. – 278 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчалися можливості використання різних жирів і олій, зміни, що відбуваються в них при зберіганні та використанні, шляхи запобігання небажаних змін, способи збагачення жирів і олій біологічно цінними речовинами і збагачення різної харчової продукції такими жирами і оліями. Изучались возможности использования различных жиров и масел, изменения, происходящие в них при хранении и использовании, пути предотвращения нежелательных изменений, способы обогащения жиров и масел биологически ценными веществами и обогащение различной пищевой продукции такими жирами и маслами.
Опис: Studied the possibility of using various fats and oils, changes occurring in them during storage and use, ways of preventing unwanted changes, the way of dressing fats and oils of biologically valuable substances and enrichment of various food products including fats and oils.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3699
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Шильман_А5_278стр -1_copy.pdf14,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.