Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3707
Назва: | Випускна бакалаврська робота |
Інші назви: | Выпускная бакалаврская работа Bachelor's final work |
Автори: | Шильман, Лев Залманович Обозна, Маргарита Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Федір Всеволодович Лозинська, Інна Віталіївна Шильман, Лев Залманович Обозная, Маргарита Васильевна Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Федор Всеволодович Лозинская, Инна Витальевна Shilman, Lev Zalmanovich Obozna, Margarita Vasilivna Bidyuk, Dmitro Olegovich Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich Lozinska, Inna Valentinovna |
Ключові слова: | випускна робота бакалавра технологічна частина проектна частина выпускная работа бакалавра технологическая часть проектная часть bachelor's final work technological part of the project economic calculations |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Видавництво "Університетська книга" |
Бібліографічний опис: | Випускна бакалаврська робота : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» [Електронний ресурс] / уклад. : Л. З. Шильман, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк [та ін.]. – Суми : Університетська книга, 2016. - 208 с. |
Короткий огляд (реферат): | Надано рекомендації щодо структури та змісту бакалаврської випускної роботи і методичні вказівки щодо виконання окремих розділів. Даны рекомендации по структуре и содержанию бакалаврской выпускной работы и методические указания по выполнению отдельных разделов. |
Опис: | Recommendations on the structure and content of the bachelor's final work and guidelines for the implementation of the individual sections. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3707 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник_Шильман_А5_208стр _copy.pdf | 17,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.