Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/392
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Уханова, І. М. | - |
dc.contributor.author | Маландій, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Уханова, И. Н. | - |
dc.contributor.author | Маландий, Е. В. | - |
dc.contributor.author | Uhanova, I. N. | - |
dc.contributor.author | Malandij, E. V. | - |
dc.date.accessioned | 2012-09-28T09:59:30Z | - |
dc.date.available | 2012-09-28T09:59:30Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Уханова І. М. Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи [Електронний ресурс] / І. М. Уханова, Є. В. Маландій // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 74-78. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/392 | - |
dc.description | In the article the feasibility of producing a drink of whey, prescription composition of the drink, the study of microbiological and organoleptic beverage during storage. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статті обгрунтовано доцільність виготовлення напою з сироватки, рецептурний склад напою, дослідженно мікробіологічні та органолептичні показники напою в процесі зберігання. В статье обосновано целесообразность приготовления напитка с сыроватки , рецептурный состав напитка, иследованно микробиологический состав напитка из сыроватки с соком облипихи, свойства напитка в процессе хранения. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | ru_RU |
dc.subject | рецептурний склад напою | ru_RU |
dc.subject | процес зберігання | ru_RU |
dc.subject | рецептурный состав напитка | ru_RU |
dc.subject | процесс хранения | ru_RU |
dc.title | Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи | ru_RU |
dc.title.alternative | Исследование показателей качества и безопасности напитка из сыроватки и сока облепихи | ru_RU |
dc.title.alternative | Research quality and safety drinks with whey and juice of sea buckthorn | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23.pdf | 16,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.