Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/444
Назва: | Спосіб пастеризації некондиційного молока від хворих на субклінічний мастит корів з вмістом в ньому Staphylococcus aureus для використання в годівлі телят |
Інші назви: | Способ пастеризации некондиционного молока от больных на субклинический мастит коров с содержанием в нем Staphylococcus aureus для использования в кормлении телят |
Автори: | Касянчук, Вікторія Вікторівна Бергілевич, Олег Олександрович Могутова, Валентина Федорівна Касьянчук, Виктория Викторовна Бергилевич, Олег Александрович Могутова, Валентина Федоровна Kasyanchuk, V. V. Berhilevych, О. А. Mohutova, V. F. |
Ключові слова: | захворювання телят стафілокок знезараження молока заболевание телят стафилококк обеззараживание молока |
Дата публікації: | 25-січ-2012 |
Видавництво: | Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ) |
Бібліографічний опис: | Спосіб пастеризації некондиційного молока від хворих на субклінічний мастит корів з вмістом в ньому Staphylococcus aureus для використання в годівлі телят [Електронний ресурс] : пат. 66841 Україна : МПК А23К 1/08 (2006.01) / Касянчук В. В., Бергілевич О. О., Могутова В. Ф. ; заявник та патентовласник Сумський НАУ. - № u 2011 06151 ; заявл. 15.05.2011 ; опубл. 25.01.2012, Бюл. № 2. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб пастеризації некондиційного молока (не придатного для споживання в їжу людям), що включає знезараження молока при температурній 80±2 °С з витримуванням 20-30 с, який відрізняється тим, що температурну обробку некондиційного молока із вмістом Staphylococcus aureus здійснюють при температурі 72±1 °С протягом ЗО с. |
Опис: | Способ пастеризации некондиционного молока (не пригодного для употребления в пищу людям), включающий обеззараживания молока при температурной 80 ± 2 ° С с выдержкой 20-30 с, который отличается тем, что температурную обработку некондиционного молока с содержанием Staphylococcus aureus осуществляют при температуре 72 ± 1 ° С в течение ЗО с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/444 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
opr044IH.pdf | 580,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.