Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/463
Назва: Установка для сушіння харчових продуктів
Інші назви: Установка для сушки пищевых продуктов
Автори: Якуба, Олександр Радіонович
Максімов, Федір Євгенович
Сабадаш, Сергій Михайлович
Якуба, Александр Радионович
Максимов, Федор Евгеньевич
Сабадаш, Сергей Михайлович
Yakubа, A. R.
Maximov, Th. E.
Sabadash, S. M.
Ключові слова: обладнання
сушильна камера
оборудование
сушильная камера
Дата публікації: 12-бер-2012
Видавництво: Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ)
Бібліографічний опис: Установка для сушіння харчових продуктів [Електронний ресурс] : пат. 67701 Україна : МПК F26B 3/092 (2006/01) / Якуба О. Р., Максімов Ф. Є., Сабадаш С. М. ; заявник та патентовласник Сумський НАУ. - № u 2011 01984 ; заявл. 12.02.2011 ; опубл. 12.03.2012, Бюл. № 5.
Короткий огляд (реферат): Установка для сушіння харчових продуктів містить сушильну камеру з можливістю утворення псевдозрідженого шару з закрученими потоками на рівні осьового завихрювача. Установка має відбійну решітку з частинками інертного носія, розташованого в центрі завихрювача первинного потоку, живильну трубку для сприяння рівномірного розподілу продукту з інертними частинками. При цьому розподільна решітка має однакові форми в отворі завихрювача і в отворі осьового завихрювача.
Опис: Установка для сушки пищевых продуктов содержит сушильную камеру с возможностью образования псевдоразжижженного слоя с закрученными потоками на уровне осевого завихрителя. Установка имеет отбойную решетку с частицами инертного носителя, расположенного в центре завихрителя первичного потока, питательную трубку для содействия равномерного распределения продукта с инертными частицами. При этом распределительная решетка имеет одинаковые формы в проеме завихрителя и в проеме осевого завихрителя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/463
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr044JV.pdf229,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.