Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5704
Назва: Ретроспективний аналіз популяції лебединської породи в умовах північно-східного регіону України
Інші назви: Ретроспективный анализ популяции лебединской породы в условиях северо-восточного региона Украины
Retrospective analysis of population Lebedyn
Автори: Бондарчук, Л. В.
Скляренко, Ю. І.
Бондарчук, Л. В.
Скляренко, Ю. И.
Bondarchuk, L.
Sklyarenko, U.
Ключові слова: лебединська порода
методи схрещування
молочна продуктивність
лебединская порода
методы скрещивания
молочная продуктивность
lebedyn cattle
crossbreeding techniques
milk yield
Дата публікації: 2017
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Бондарчук Л. В. Ретроспективний аналіз популяції лебединської породи в умовах північно-східного регіону України [Електронний ресурс] / Л. В. Бондарчук, Ю. І. Скляренко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 5/1 (31). – С. 192-200.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні етапи створення лебединської породи, методи селекційно-племінної роботи, які застосовувались для підвищення молочної продуктивності, поліпшення екстер’єрно-конституційного типу будови тіла, подовження тривалості продуктивного використання та оцінки фізико-технологічних властивостей молока. Проанализированы основные этапы создания лебединской породы, методы селекционно-племенной работы, которые использовались для повышения молочной продуктивности, улучшения эстерьерно-контституционального типа телосложения, продолжительности продуктивного использования и оценки показателей физико-технологических качеств молока
Опис: The basic stages of Lebedinsky species, methods of selection and breeding that were used for in-creasing milk production, improving the exterior of the constitutional-type body structure, lengthening the duration of productive use and evaluation of physical and technological properties of milk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5704
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39.pdf2,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.