Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/604
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВисочин, І. А.-
dc.contributor.authorВысочин, И. А.-
dc.contributor.authorVysochin, I. A.-
dc.date.accessioned2012-11-06T11:34:31Z-
dc.date.available2012-11-06T11:34:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВисочин І. А. Методика підвищення стійкості стиснутих елементів ферм із кутикових профілів локальними термічними впливами [Електронний ресурс] / І. А. Височин // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Будівництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип.5(16). – С. 79-89.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/604-
dc.descriptionThe work is dedicated to the development of design procedures and performance technology of local thermal influences for increase of stability of frаme compressed elements of rolled angle bar of structures. The technique for account of necessary quantity of a thermal energy for creation of residual stress is given. The technique is developed and the experimental researches of influence of residual stress on stability of the compressed elements are carried out. The size and degree of influence of residual stress on stability of the compressed elements of frames of angle bar of structures are determined. The practical technique for increase of stability of the compressed elements of frames executed of angle bar of structures with application of local thermal influences is developed.ru_RU
dc.description.abstractМетодика підвищення стійкості стиснутих елементів ферм з кутикових профілів локальними термічними впливами. Робота висвітлює розроблення методик розрахунку і технології виконання локальних термічних впливів для підвищення стійкості стиснених елементів ферм із звальцьованих кутикових профілів. Викладено методику розрахунку необхідної кількості теплової енергії для створення залишкових напружень. Розроблено методику і проведено експериментальні дослідження впливу залишкових напружень на стійкість стиснених елементів. Визначено величину і міру впливу залишкових напружень на стійкість стиснених елементів ферм з кутикових профілів. Розроблено практичну методику підвищення стійкості стиснених елементів ферм, виконаних з кутикових профілів, із застосуванням локальних термічних впливів. Работа освещает разработки методик расчета и технологии выполнения локальных термических воздействий для повышения устойчивости сжатых элементов ферм из звальцьованих угловых профилей. Изложена методика расчета необходимого количества тепловой энергии для создания остаточных напряжений. Разработана методика и проведены экспериментальные исследования влияния остаточных напряжений на устойчивость сжатых элементов. Определена величина и степень влияния остаточных напряжений на устойчивость сжатых элементов ферм из угловых профилей. Разработан практическую методику повышения устойчивости сжатых элементов ферм, выполненных из угловых профилей, с применением локальных термических воздействий.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectстрижень із кутиківru_RU
dc.subjectзалишкові напруженняru_RU
dc.subjectрозподіл за перерізомru_RU
dc.subjectвплив на стійкістьru_RU
dc.subjectстержень из угловru_RU
dc.subjectостаточные напряженияru_RU
dc.subjectраспределение по сечениюru_RU
dc.subjectвлияние на устойчивостьru_RU
dc.subjectelement of angle barru_RU
dc.subjectresidual stressru_RU
dc.subjectdistribution on sectionru_RU
dc.subjectinfluence on stabilityru_RU
dc.titleМетодика підвищення стійкості стиснутих елементів ферм із кутикових профілів локальними термічними впливамиru_RU
dc.title.alternativeМетодика повышения устойчивости сжатых элементов ферм с уголков профилей локальными термическими воздействиямиru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1208.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.