Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaiovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2018-11-06T12:08:23Z-
dc.date.available2018-11-06T12:08:23Z-
dc.date.issued2017-10-10-
dc.identifier.citationПасічний В. М. М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : пат. 119885 UA A23L 13/60. / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 04511, заявл. 10.05.2017, опубл. 10.10.2017 р., Бюл. № 19.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6186-
dc.descriptionIn the patent for a useful model data is provided on the meat-containing of boiled sausage containing duck meat, turkey meat mechanically, beef liver or pork, beef or pork heart, spinach side, starch, ground black pepper, walnut nutmeg, coriander powder, sodium salt, sodium nitrite, is distinguished by the fact that, according to a useful model, in the preparation stage, the ground as an antioxidant additive to the minced meat is added to the sausage extract of dry black currant.uk_UK
dc.description.abstractУ патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію, відрізняється тим, що згідно з корисною моделлю на стадії приготування фаршу як антиокислювальну добавку до фаршу додають екстракт чорної смородини сухий. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащей вареной колбасе, которая содержит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия, отличается тем, что согласно изобретению на стадии приготовления фарша как антиокислительную добавку к фаршу добавляют экстракт черной смородины сухой.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм'ясо-вмісна ковбасаuk_UK
dc.subjectекстракт чорної смородиниuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясо-содержащая колбасаuk_UK
dc.subjectэкстракт черной смородиныuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectmeat-containing sausageuk_UK
dc.subjectblack currant extractuk_UK
dc.titleМ'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом чорної смородиниuk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащая вареная колбаса «Утиная» с экстрактом черной смородиныuk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing sausage "Kachina" with black currant extractuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М'ясовмісна варена ковбаса Качина.pdf178,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.