Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6426
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоларьов, О. О.-
dc.contributor.authorСоларев, А. А.-
dc.contributor.authorSolarov, O. O.-
dc.date.accessioned2019-03-27T13:04:39Z-
dc.date.available2019-03-27T13:04:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСоларьов О. О. Головні фактори, які впливають на якість молока під час машинного доїння у молокопровід [Електронний ресурс] / О. О. Соларьов // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 85-88.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6426-
dc.descriptionIt should be remembered that the quality of the milk is significantly affected by the work of the milking operator. Therefore, it is necessary to adhere to the standards and chronometric frameworks during the milking process. In our time, the process of machine milking is studied in sufficient detail, but the production of operators is allowed a large number of errors. The operations performed by the employee are not always in the correct order and in accordance with the instructions and the technological map, which leads to deterioration of the quality of the goods. The article examines the order of machine milking in the milk pipe, the rational use of time by the operator and the emphasis on the negative consequences that arise when workers fail to comply with the rules. Compliance with the basic rules during machine milking in the milk pipeline will improve quality, increase the quantity of products, satisfactory condition of animals and streamline the workload of milking operators. It is important to remember that when milking a group of animals using two or three devices, the operation "washing", "rubbing" and "swallowing the first troughs" must be carried out continuously. This allows you to reduce the amount of bacterial contamination of milk.uk_UK
dc.description.abstractУ наш час процес машинного доїння досить детально вивчений науковцями, але на виробництві оператори допускають велику кількість помилок. Операції, які виконує працівник, не завжди проходять у правильній послідовності та відповідно до інструкційно-технологічної карти, що призводить до погіршення якості продукту. У статті розглянуто порядок машинного доїння у молокопровід, раціональне використання часу оператором, акцентовано увагу на негативних наслідках, які виникають при недотриманні правил працівниками. В наше время процесс машинного доения достаточно подробно изучен учеными, но на производстве операторы допускают большое количество ошибок. Операции, которые выполняет работник, не всегда проходят в правильной последовательности и в соответствии с инструкционно-технологической картой, что приводит к ухудшению качества продукта. В статье рассмотрен порядок машинного доения в молокопровод, рациональное использование времени оператором, акцентировано внимание на негативных последствиях, которые возникают при несоблюдении правил работниками.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectтваринницька фермаuk_UK
dc.subjectвелика рогата худобаuk_UK
dc.subjectвим’яuk_UK
dc.subjectживотноводческая фермаuk_UK
dc.subjectкрупный рогатый скотuk_UK
dc.subjectвымяuk_UK
dc.subjectcattle farmuk_UK
dc.subjectcattleuk_UK
dc.subjectudderuk_UK
dc.titleГоловні фактори, які впливають на якість молока під час машинного доїння у молокопровідuk_UK
dc.title.alternativeГлавные факторы, влияющие на качество молока во время машинного доения в молокопроводuk_UK
dc.title.alternativeThe main factors, which influence the quality of milk while machine milking in milk conductoruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf528,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.