Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6431
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Казаков, Д. Д. | - |
dc.contributor.author | Рожевський, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Казаков, Д. Д. | - |
dc.contributor.author | Рожевский, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Kazakov, D. D. | - |
dc.contributor.author | Rozhevsky, Yu. P. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-28T09:49:15Z | - |
dc.date.available | 2019-03-28T09:49:15Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 113-116. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6431 | - |
dc.description | The article analyses the modern state and prospects of processing distillery stillage. Given the potential of food product. For carrying out scientifically-research works with drying DDGS was developed technological process and a machine aparatura scheme of production. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та машинно-апаратурну схему виробництва. В статье проанализировано современное состояние и перспективность переработки послеспиртовой барды. Приведен пищевой потенциал продукта. Для проведения научно-исследовательских работ с сушки послеспиртовой барды был разработан технологический процесс и машинно-апаратурная схема производства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | післяспиртова барда | uk_UK |
dc.subject | сушіння | uk_UK |
dc.subject | технологічна схема | uk_UK |
dc.subject | послеспиртовая барда | uk_UK |
dc.subject | сушка | uk_UK |
dc.subject | технологическая схема | uk_UK |
dc.subject | post-alcohol bard | uk_UK |
dc.subject | drying | uk_UK |
dc.subject | technological scheme | uk_UK |
dc.title | Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка технологического процесса переработки послеспиртовой барды для использования ее в пищевой промышленности | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of the technological process of processing after-alcoholic bards for its use in the food industry | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
22.pdf | 445,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.