Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6454
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKolechko, A. V.-
dc.contributor.authorКолечко, А. В.-
dc.contributor.authorКолечко, А. В.-
dc.date.accessioned2019-04-03T10:37:11Z-
dc.date.available2019-04-03T10:37:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationKolechko A. V. The dynamics of the composition of the simplest microorganisms in the rumen of calves [Electronic resource] / A. V. Kolechko // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 11 (41). – С. 36-40.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6454-
dc.descriptionВ статье приведены результаты проведенных исследований, доказывающих, что при появлении жвачного процесса количество инфузорий в содержимом рубца контрольных подгрупп составляла от 50,56 тыс./мл до 54,20 тыс./мл. У телят исследовательских подгрупп количество инфузорий в содержимом рубца была больше – от 54,60 до 58,30 тыс./мл. В среднем, в настоящее время количество инфузорий в содержимого рубца телят контрольных подгрупп составляла на 7,86 % меньше.uk_UK
dc.description.abstractThe article presents the results of the conducted studies, which prove that during the appearance of the ruminant process, the number of infusorians in the rumen of the control subgroups varied from 50.56 thousand/ml to 54.20 thousand/ml. In the calves of the experimental subgroups, the number of infusions in the content of the rumen was higher – from 54.60 to 58.30 thousand/ml. On average, at that time, the number of infusorians in the content of the rumen of calves of control subgroups was 7.86 % less. В статті наведені результати проведених досліджень, які доводять, що під час появи жуйного процесу кількість інфузорій у вмістимому рубця контрольних підгруп коливалась від 50,56 тис./мл до 54,20тис./мл. У телят дослідних підгруп кількість інфузорій у вмістимому рубця була більшою – від 54,60 до 58,30 тис./мл. В середньому, в цей час кількість інфузорій у вмістимому рубця телят контрольних підгруп виявилася на 7,86 % менше.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectrumen fermentationuk_UK
dc.subjectcalvesuk_UK
dc.subjectsalivauk_UK
dc.subjectрубцева ферментаціяuk_UK
dc.subjectтелятаuk_UK
dc.subjectслинаuk_UK
dc.subjectрубцовая ферментацияuk_UK
dc.subjectтелятаuk_UK
dc.subjectслюнаuk_UK
dc.titleThe dynamics of the composition of the simplest microorganisms in the rumen of calvesuk_UK
dc.title.alternativeДинаміка складу найпростіших у рубці телятuk_UK
dc.title.alternativeДинамика состава простейших в рубце телятuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf480,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.