Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6493
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанілова, І. С.-
dc.contributor.authorЯценко, І. В.-
dc.contributor.authorРисований, В. І.-
dc.contributor.authorДанилова, И. С.-
dc.contributor.authorЯценко, И. В.-
dc.contributor.authorРисованый, В. И.-
dc.contributor.authorDanilova, I. S.-
dc.contributor.authorYacenko, I. V.-
dc.contributor.authorRisovaniy, V. I.-
dc.date.accessioned2019-04-09T11:16:36Z-
dc.date.available2019-04-09T11:16:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДанілова І. С. Визначення поживних властивостей різних видів равликів [Електронний ресурс] / І. С. Данілова, І. В. Яценко, В. І. Рисований // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 1 (42). – С. 36-38.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6493-
dc.descriptionThe article presents materials for studying the nutritional properties of raw snail meat. The article contains comparative studies of the following parameters: moisture and dry matter, in which, in turn, we identified protein, fat, carbohydrates, ash and energy value. For research, meat of three species of snails was taken – Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. It is established that the meat of snails taken for research is not significantly different from each other in terms of nutrition.uk_UK
dc.description.abstractУ статті представлені матеріали з вивчення поживних властивостей сирого м’яса равликів. Стаття містить порівняльні дослідження наступних показників: вологи та сухої речовини, в якій, в свою чергу, нами було визначено білок, жир, вуглеводи, золу та енергетичну цінність. Для досліджень було взято м’ясо трьох видів равликів – Helixaspersamaxima, Helixaspersamuller,Helixpomatia. Встановлено, що м’ясо равликів, взятих для досліджень суттєво не відрізняється одне від одного за показниками поживності. В статье представлены материалы по изучению питательных свойств свежего мяса улиток. Статья содержит сравнительные исследования следующих показателей: влаги и сухого вещества, в котором, в свою очередь, нами было определено белок, жир, углеводы, золу и энергетическую ценность. Для исследований было взято свежее мясо трех видов улиток – Helixaspersamaxima, Helixaspersamuller,Helixpomatia. Установлено, что мясо улиток, взятых для исследований существенно по показателям питательности не отличалось одно от другого.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм’ясо равликівuk_UK
dc.subjectпоживністьuk_UK
dc.subjectравлик виду Helixaspersamaximauk_UK
dc.subjectмясо улитокuk_UK
dc.subjectпитательностьuk_UK
dc.subjectулитка вида Helixaspersamaximauk_UK
dc.subjectsnail meatuk_UK
dc.subjectnutritionuk_UK
dc.subjectsnail species Helix aspersa maximauk_UK
dc.titleВизначення поживних властивостей різних видів равликівuk_UK
dc.title.alternativeОпределение питательных свойств разных видов улитокuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of nutritional properties of various species snailsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf359,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.