Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6579
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данілова, І. С. | - |
dc.contributor.author | Рисований, В. І. | - |
dc.contributor.author | Данилейко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Данилова, И. С. | - |
dc.contributor.author | Рисованый, В. И. | - |
dc.contributor.author | Данилейко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Danilova, I. S. | - |
dc.contributor.author | Risovany, V. I. | - |
dc.contributor.author | Danileyko, S. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-07T10:53:42Z | - |
dc.date.available | 2019-05-07T10:53:42Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Данілова І. С. Визначення виходу м'яса харчових равликів [Електронний ресурс] / І. С. Данілова, В. І. Рисований, С. В. Данилейко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 11 (43). – С. 70-72. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6579 | - |
dc.description | The article presents materials on the study of the yield of snail meat. The article contains our results in numerical terms. Three types of snails were taken for research - Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. It is established that the rate of meat output of snails Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia depends on: age, shell mass, amount of mucus that has accumulated in it. Definitely by index (foot / shell), the output of snail meat is very difficult to determine. But it can be noted that the smaller the shell mass, the greater the yield of meat and the higher the index. The snail meat yield is relative. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті представлені матеріали з вивчення виходу м'яса равликів. Стаття містить отримані нами результати у цифрових виразах. Для досліджень було взято три вида равликів - Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. Встановлено, що показник виходу м'яса равликів Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia залежить від: віку, маси мушлі, кількості слизу, що в ньому накопичилась. Однозначно за індексом (нога/мушля) вихід м'яса равликів визначити дуже складно. Але можно стверджувати, що чим меньше маса мушлі, тим більший вихід м'яса і тим показник індексу вищий. Показник виходу м'яса равликів є відносним. В статье представлены материалы по изучению выхода мяса улиток. Статья содержит полученные нами результаты в цифровых выражениях. Для исследований были взяты три вида улиток – Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. Установлено, что показатель выхода мяса улиток Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia зависит от: возраста, массы раковины, количества слизи, которая в ней накопилась. Однозначно по индексу (нога/раковина) выход мяса улиток определить очень сложно. Но можно отметить, что чем меньше масса раковины, тем больший выход мяса и тем показатель индекса выше. Показатель выхода мяса улиток относительный. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | м’ясо равликів | uk_UK |
dc.subject | вихід м'яса | uk_UK |
dc.subject | равлик виду Helix aspersa maxima | uk_UK |
dc.subject | мясо улиток | uk_UK |
dc.subject | выход мяса | uk_UK |
dc.subject | улитка вида Helix aspersa maxima | uk_UK |
dc.subject | snail meat | uk_UK |
dc.subject | meat production | uk_UK |
dc.subject | Helix aspersa maxima snail | uk_UK |
dc.title | Визначення виходу м'яса харчових равликів | uk_UK |
dc.title.alternative | Определение выхода мяса пищевых улиток | uk_UK |
dc.title.alternative | Determination of the output meat of food snails | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 371,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.