Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6579
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанілова, І. С.-
dc.contributor.authorРисований, В. І.-
dc.contributor.authorДанилейко, С. В.-
dc.contributor.authorДанилова, И. С.-
dc.contributor.authorРисованый, В. И.-
dc.contributor.authorДанилейко, С. В.-
dc.contributor.authorDanilova, I. S.-
dc.contributor.authorRisovany, V. I.-
dc.contributor.authorDanileyko, S. V.-
dc.date.accessioned2019-05-07T10:53:42Z-
dc.date.available2019-05-07T10:53:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДанілова І. С. Визначення виходу м'яса харчових равликів [Електронний ресурс] / І. С. Данілова, В. І. Рисований, С. В. Данилейко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 11 (43). – С. 70-72.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6579-
dc.descriptionThe article presents materials on the study of the yield of snail meat. The article contains our results in numerical terms. Three types of snails were taken for research - Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. It is established that the rate of meat output of snails Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia depends on: age, shell mass, amount of mucus that has accumulated in it. Definitely by index (foot / shell), the output of snail meat is very difficult to determine. But it can be noted that the smaller the shell mass, the greater the yield of meat and the higher the index. The snail meat yield is relative.uk_UK
dc.description.abstractУ статті представлені матеріали з вивчення виходу м'яса равликів. Стаття містить отримані нами результати у цифрових виразах. Для досліджень було взято три вида равликів - Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. Встановлено, що показник виходу м'яса равликів Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia залежить від: віку, маси мушлі, кількості слизу, що в ньому накопичилась. Однозначно за індексом (нога/мушля) вихід м'яса равликів визначити дуже складно. Але можно стверджувати, що чим меньше маса мушлі, тим більший вихід м'яса і тим показник індексу вищий. Показник виходу м'яса равликів є відносним. В статье представлены материалы по изучению выхода мяса улиток. Статья содержит полученные нами результаты в цифровых выражениях. Для исследований были взяты три вида улиток – Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia. Установлено, что показатель выхода мяса улиток Helix aspersa maxima, Helix aspersa muller, Helix pomatia зависит от: возраста, массы раковины, количества слизи, которая в ней накопилась. Однозначно по индексу (нога/раковина) выход мяса улиток определить очень сложно. Но можно отметить, что чем меньше масса раковины, тем больший выход мяса и тем показатель индекса выше. Показатель выхода мяса улиток относительный.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм’ясо равликівuk_UK
dc.subjectвихід м'ясаuk_UK
dc.subjectравлик виду Helix aspersa maximauk_UK
dc.subjectмясо улитокuk_UK
dc.subjectвыход мясаuk_UK
dc.subjectулитка вида Helix aspersa maximauk_UK
dc.subjectsnail meatuk_UK
dc.subjectmeat productionuk_UK
dc.subjectHelix aspersa maxima snailuk_UK
dc.titleВизначення виходу м'яса харчових равликівuk_UK
dc.title.alternativeОпределение выхода мяса пищевых улитокuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of the output meat of food snailsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf371,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.